SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Predstavljamo vam še zadnjo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto

1,22

termometer

Fittest Family

V ekstremni družinski preizkušnji Fittest Family, ki na Planet prihaja že 6. maja ob 21. uri, se bodo v boj za laskavi naslov najbolj fit družine in nagrado v obliki zlata podale tri slovenske družine, hrvaških pa bo kar enajst. Danes vam tako predstavljamo še zadnjo slovensko in zadnje tri hrvaške družine.

Družina Jarc s trenerjema akrobatoma Filipom Kržišnikom in Blažem Slaničem Družina Jarc s trenerjema akrobatoma Filipom Kržišnikom in Blažem Slaničem

Družina JARC (Slo)

  • Jernej Jarc (27 let)
  • Jakob Jarc (17 let)
  • Jonatan Jarc (24 let)
  • Brigita Jarc (49 let)

Športno družino Jarc je pred štirimi leti zaznamovala izguba očeta, ki se je smrtno ponesrečil pri letenju z jadralnim zmajem. Šport so nekateri sinovi prenesli tudi v poklicno področje, Jernej na primer dela na višini, Jonatan pa zaključuje diplomo za športnega trenerja.

"Skozi šport se zabavamo, družimo in izražamo svoj življenjski stil," pravi družina Jarc, ki ima zanimivo anekdoto tudi v povezavi s prijavo v oddajo. Mama Brigita je namreč ustvarila Facebook skupino in pozvala preostale družinske člane, naj se prijavijo, a se ni nihče. Nato pa je najstarejši sin prevzel stvari v svoje roke, prijavil celo družino in jim rekel, da so izbrani za oddajo Fittest Family.

Fittest Family Planet TV Razkrivamo prvo slovensko družino v šovu Fittest Family #foto

Družina Radelić Družina Radelić

Družina RADELIĆ (Hr)

  • Mario Emanuel (oče)
  • Lidija (mama)
  • Dominik (brat)
  • Patrik (brat)

So zelo usklajena in povezana družina. Vse, kar delajo, delajo skupaj. Starši imajo z otroki zelo odprto komunikacijo, oče pa je glava družine. Njihov glavni moto je: Brez bolečine ni igre. Oče Mario nikoli ni pil alkoholnih pijač, saj tega ne odobrava. Ker je vselej pil le sokove, se ga je prijel vzdevek Frutek. Vpeti so v borilne veščine in fitnes.

Družina Rimaj Družina Rimaj

Družina RIMAJ (Hr)

Silvija (mama)

Roman (oče)

Nika (hči)

Rene (sin)

Po besedah mame Silvije gre za mlado, moderno in zelo zaposleno družino, ki poskuša s svojimi otroki razvijati predvsem prijateljski odnos. Veliko časa preživijo skupaj. Mama je direktorica v enem od podjetij, oče pa je privatnik. Njihov moto je: Imeti 4 ali 1004 leta. Vseeno je. Za šport ni namreč nikoli prepozno. Nika je članica hokejske reprezentance in odlična športnica, po njenih stopinjah pa gre tudi mlajši brat Rene.

Družina Švec Družina Švec

Družina ŠVEC (Hr)

Matej (brat)

Danijel (brat)

Angelo (brat)

Željka (teta)

Trije bratje so znani kot skupina Street Brothers in si delijo skupne interese do uličnega fitnesa. Svoje vsakodnevne podvige zabeležijo tudi na videoposnetke. Trenirajo šest dni na teden po dve uri dnevno.  Tudi njihova sestrična Željka je v športu od mladih nog, trenutno pa je najbolj aktivna v crossfitu.

Fittest Family Planet TV Ekskluzivno: Tako so videti lokacije in poligoni v oddaji Fittest Family #foto

Družinska tekmovalna oddaja Fittest Family na Planet prihaja že v ponedeljek, 6. maja, ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi. 
  Planet TV Planet TV Med trenerji v Fittest Family tudi olimpijski zmagovalec in nekdanja smučarka Planet TV Planet TV Trenerja slovenskih družin v oddaji Fittest Family bosta akrobata Filip in Blaž Nepremagljivi Planet TV Potrč: To bo nekaj, česar v Sloveniji in širše še niti približno nismo videli! #foto

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin