SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Med trenerji v Fittest Family tudi olimpijski zmagovalec in nekdanja smučarka

0,63

termometer

Planet TV

V idilični pokrajini slikovite Istre nastaja nova oddaja Fittest Family, ki jo Planet TV snema v koprodukciji s hrvaško televizijsko postajo RTL in ki si jo boste na Planetu prvič lahko ogledali že 6. maja ob 21. uri. Slovenske družine bosta na izzive pripravljala akrobata Filip in Blaž, kdo pa bo hrvaške?

Planet TV Planet TV Trenerja slovenskih družin v oddaji Fittest Family bosta akrobata Filip in Blaž

Ob zahtevnih izzivih in zabavnih poligonih bosta 14 družin iz Slovenije in Hrvaške spremljala voditelj Marko Potrč ter hrvaška voditeljica in igralka Doris Pinčić Rogoznica. Slovenske družine bosta trenirala akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, hrvaški trenerji pa bodo Vlado Šola, Nika Fleiss in trener fitnesa Norbert Žmegač Kunić.

Nekdanji rokometni vratar Vlado Šola Nekdanji rokometni vratar Vlado Šola

Vlado Šola, nekdanji rokometni vratar, ki je osvojil kar nekaj medalj na svetovnih prvenstvih in na olimpijskih igrah, danes pa je trener RK Dubrava, je nad šovom Fittest Family navdušen.

"Delam s profesionalnimi športniki, ki so predani športu, živijo za šport in imajo do športa poseben odnos, Fittest Family pa je zgodba o ljudeh, ki se s športom ukvarjajo samo rekreativno. Še bolj zanimivo je, da gre za družine, v katerih so nekateri člani bolj aktivni od drugih, zato je treba poiskati pravo formulo, ki bo najbolje delovala," je povedal Vlado. Dodal je, da bi bili izzivi, pred katerimi se bodo znašle slovenske in hrvaške družine, izjemno zahtevni tudi za profesionalne športnike.

Nekdanja hrvaška smučarka Nika Fleiss Nekdanja hrvaška smučarka Nika Fleiss

Tudi za Niko Fleiss, nekdanjo hrvaško smučarko, ki ima tudi slovenske korenine in ki jo ljubitelji belih strmin dobro poznajo, je to prva tovrstna televizijska izkušnja: "Zelo mi je všeč koncept šova, saj gre za tekmovanje in boj, v katerem je treba iti prek meja svojih zmožnosti. Meni je super in prepričana sem, da bo zelo zanimivo tudi za gledalce pred TV-sprejemniki," je dejala Nika.

Kako se bodo slovenske  in hrvaške družine spoprijele z izzivi, kateri od trenerjev bo izbral najboljšo taktiko in katera družina bo osvojila naziv najbolj fit družine, izveste v novi družinski tekmovalni oddaji Fittest Family, ki na Planet prihaja že 6. maja ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi. 
Fittest Family Planet TV Ekskluzivno: Tako so videti lokacije in poligoni v oddaji Fittest Family #foto Nepremagljivi Planet TV Potrč: To bo nekaj, česar v Sloveniji in širše še niti približno nismo videli! #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin