Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 6. 2021,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Ice Cube Kevin Hart Planet TV

Sobota, 26. 6. 2021, 8.00

2 leti, 10 mesecev

Zvezdnik priznal, da je užival, ko je soigralcu primazal klofuto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Nocoj ob 19.45 bo na Planetu akcijska komedija Svaka na patrulji (Ride Along), v kateri v glavnih vlogah nastopata Kevin Hart in Ice Cube. Prvi je priznal, da je na snemanju soigralcu z največjim užitkom primazal klofuto.

Gringo
Planet TV Filmska premiera meseca je Gringo

Med snemanjem enega od prizorov v filmu je moral Kavin Hart soigralca Icea Cuba oklofutati, pri tem pa ni čutil pretiranega nelagodja, čeprav mu je s tem povzročil bolečino.

"To je bil najboljši del. Moj najljubši prizor v celotnem filmu. Tega si v resničnem življenju pač ne morem privoščiti, zato sem z veseljem izkoristil to priložnost," se je pošalil Hart, ki je z Iceom Cubom sicer zelo dober prijatelj in se medsebojno zelo spoštujeta. Tudi vzdušje na snemanju je bilo izredno sproščeno, kar s opazi tudi v filmu.

Ice Cube in Kevin Hart v filmu Svaka na patrulji. | Foto: Ice Cube in Kevin Hart v filmu Svaka na patrulji.

"Ice Cube je moj dober prijatelj. Med snemanjem filma Svaka na patrulji (Ride Along) sva se še bolj zbližala. Najino prijateljstvo pa temelji predvsem na medsebojnem spoštovanju. Odraščal sem ob glasbi Icea Cuba, zato sem njegov velik oboževalec. In da sem dobil priložnost, da sem pri tem filmu lahko sodeloval z njim in da smo skupaj dosegli tak uspeh, je res neverjetno," je še povedal Kevin Hart o svojem soigralcu in o filmu, ki je bil takoj po prihodu na filmska platna velika uspešnica in je podiral rekorde v zaslužku.

V filmu Svaka na patrulji Hart igra šolskega varnostnika Bena, ki se zadnji dve leti skuša dokazati dekletovemu bratu, odlikovanemu policijskemu detektivu Jamesu, ki ga igra Ice Cube. James meni, da je Ben le domišljavi gobezdač, zasvojen z videoigrami. Ko Bena končno sprejmejo na policijsko akademijo, ga James povabi s seboj na službeno patruljo, da bi ga prestrašil  in preveril, ali bo res zanesljiv zaščitnik njegove ljubljene sestre. Priložnostna sodelavca se zapleteta v najnovejši Jamesov primer, ko naj bi s preiskavo pod krinko prišel na sled zloglasnemu mamilarskemu šefu. Policist bo odkril, da je lahko hitri jezik njegovega nesojenega svaka enako nevaren kot svinčeni naboji, izstreljeni proti njima …
Akcijsko komedijo Svaka na preizkušnji (Ride Along) s Kevinom Hartom in Iceom Cubom si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 19.45, v nedeljo ob isti uri pa ne zamudite filma Gringo, ki bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.
Planet na obisku
Planet TV "Strah me je višine, a šla sem na zipline, jahat in gorsko kolesarit" #video
Planet 18
Planet TV Valentina Plaskan: Želim si družine #video
Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte