SiolNET. Planet TV Filmi in serije
2,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik je heroj tudi v resničnem življenju

2,75

termometer

Planet TV |  | Foto: promocijsko gradivo
Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 22.15 si boste na Planetu lahko ogledali akcijski triler Padec Olimpa (Olympus Has Fallen), v katerem glavno vlogo igra Gerard Butler, ki se lahko pohvali, da je tudi v resničnem življenju s svojim pogumom preprečil kakšno tragedijo.

Na Škotskem rojeni igralec v filmu Padec Olimpa igra agenta tajne službe, ki se mora po robu postaviti teroristični skupini, ki ugrabi ameriškega predsednika, pri tem pa pokaže veliko poguma in smrtonosnega vojaškega znanja.

Gerard Butler v filmu Padec Olimpa (foto: promocijsko gradivo) | Foto: Gerard Butler v filmu Padec Olimpa (foto: promocijsko gradivo)

Malokdo pa ve, da je bil igralec za svoj pogum že nagrajen tudi v resničnem življenju. "Imam nagrado za hrabrost, ker sem rešil otroka pred utopitvijo. Bilo je precej nevarno, saj sem moral skočiti v deročo reko, priplavati do njega in ga potegniti na suho," je povedal Butler. To pa ni bila edina izkušnja, kjer je moral pokazati veliko poguma. 

Liam Neeson Planet TV Liam Neeson: Tega na snemanju ne bi smel storiti

"Nekoč sem zagledal ustavljen tovornjak, ki je bil v plamenih. Nisem veliko premišljeval, ampak sem ustavil avtobus, z njega pobral gasilni aparat in zlezel pod tovornjak, da bi pogasil ogenj. Šele čez nekaj ur, ko smo že spili nekaj piv, sem pomislil, da bi segrete gume tovornjaka lahko eksplodirale ali pa bi razgnalo rezervoar z gorivom in bi se lahko slabo končalo zame," se spominja igralec, ki pa je bil vseeno vesel, da je lahko pomagal.

Padec Olimpa (foto: promocijsko gradivo) | Foto: Padec Olimpa (foto: promocijsko gradivo)

Igralec je tudi na snemanjih že doživel nekaj zelo nevarnih situacij. "Ko smo snemali film Chasing Mavericks, so me pod sabo pokopali ogromni valovi. Naslednji dan so me morali uspavati in z elektrošokom ponovno vzpostaviti normalen srčni ritem. Takrat sem res mislil, da tega ne bom preživel." Na snemanjih je 51-letnik doživel tudi nesrečo z motorjem, kjer je skoraj izgubil življenje.

Akcijski triler Padec Olimpa, v katerem poleg Gerarda Butlerja igrata tudi Aaron Eckhart in Morgan Freeman, si na Planetu lahko ogledate v nedeljo ob 22.15. Pred tem ob 20. uri ne zamudite akcijske drame Ledeno maščevanje (Cold Pursuit).

Riba, raca, rak Planet TV Franko Bajc navdušil tudi s kuharskimi sposobnostmi #recept Riba, raca, rak Planet TV Franko Bajc izdal, kaj se dogaja v njegovem ljubezenskem življenju #video Riba, raca, rak Planet TV Bilo je tako dobro, da si je morala odpeti gumb #video Riba, raca, rak Planet TV Exatlonovka s pojedino izpolnila pričakovanja svojih gostov #recept Zapeljivec Planet TV Igralka o uspehu serije: Mislim, da se energija med igralci vidi na ekranu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin