SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica se je na snemanju tega filma tako pošalila na račun soigralčeve poškodbe

0,06

termometer

diane keaton |  | Foto:

Nocoj ob 22. uri si boste na Planetu lahko ogledali film Nova v družini (The Familly Stone). Gre za romantično komedijo, v kateri  v glavnih vlogah nastopajo Claire Danes, Rachel McAdams, Dermot Mulroney in Diane Keaton, videli pa boste lahko tudi Sarah Jessico Parker in Luko Wilsona. Prav zadnji se je na snemanju poškodoval, na njegov račun pa se je pošalila glavna igralka Diane Keaton.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Romantična komedija Nova v družini (The Family Stone) govori o konservativni in poslovno uspešni Meredith (Sarah Jessica Parker), ki se na tradicionalnem božičnem srečanju spozna z zaročenčevo (Dermot Mulroney) ekscentrično družino. Pri sicer zelo liberalni družini pa Meredith ne pričaka ravno topel objem za dobrodošlico ...

Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Na snemanju te romantične komedije sta dogajanje popestrila Diane Keaton, ki jo boste lahko v filmu videli v vlogi Meredithine bodoče tašče, in igralec Luke Wilson, ki bo nastopil v vlogi Meredithinega bodočega svaka. 

Luke Wilson v filmu Nova v družini (The Family Stone). | Foto: Luke Wilson v filmu Nova v družini (The Family Stone).

Luke Wilson si je namreč med snemanjem odkrušil zob, po pomoč pa se je obrnil k soigralki Diane Keaton. Prosil jo je, ali mu lahko priporoči kakšnega dobrega zobozdravnika. Diane se je hitro odzvala in mu dala potrebne kontaktne informacije. Vsaj tako je mislil igralec. Ko je poklical na številko, ki mu jo je dala zvezdniška soigralka, se mu ni oglasil zobozdravnik, ampak kar psiholog.

Romantično komedijo Nova v družini (The Familly Stone) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22. uri. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Skrivnosti Brokenwooda Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda Fern Sutherland (Skrivnosti Brokenwooda) Planet TV Igralka o težavni izkušnji z režiserjem: Molila sem k bogu, naj se nas usmili!
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin