Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 7. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Paddington Planet TV

Sobota, 1. 7. 2023, 8.00

9 mesecev, 3 tedne

Medvedek Paddington 2

Ukrajinski predsednik je posodil glas liku v tej filmski uspešnici #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali družinsko komedijo Medvedek Paddington (Paddington 2). Pred časom je ustvarjalce originalne različice filma presenetilo dejstvo, da je animiranemu medvedku v filmu za ukrajinsko tržišče glas posodil ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski.

Po začetku vojne v Ukrajini je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pristal v središču zanimanja svetovne javnosti. Mediji so o voditelju, ki je postal obraz upora proti ruski invaziji, želeli izbrskati vsako tudi najmanjšo podrobnost. Tako je na družbenih omrežjih na dan prišlo tudi, da je v letih 2014 in 2017 v dveh filmih, prirejenih za ukrajinsko tržišče, posodil glas animiranemu medvedku Paddingtonu.

Tako je Volodimir Zelenski sinhroniziral medvedka Paddingtona:

Čeprav se komu morda zdi nenavadno, da bi predsednik države posodil glas animiranemu medvedu, ki ljubi marmelado, pa to v primeru Zelenskega sploh ni tako čudno, sploh če vemo, kakšna je bila njegova pot do predsedniške funkcije.

Umori na podeželju
Planet TV Umori na podeželju spet na Planetu

Preden je postal predsednik Ukrajine, je bil namreč Zelenski eden najbolj priljubljenih in uspešnih igralcev in komikov v državi ter zvezda več filmov in TV-serij. Njegova politična pot je praktično odslikava zgodbe iz izjemno uspešne politično-satirične serije Sluga naroda, kjer je Zelenski igral vlogo učitelja, ki je nepričakovano postal ukrajinski predsednik, potem ko se je videoposnetek, v katerem se pritožuje nad korupcijo v državi, razširil po spletu. 

Zapeljivec
Planet TV Zvezdnika priljubljene serije zasačena v vročem objemu #video

Politična stranka Zelenskega, imenovana Sluga naroda, je bila tako ustanovljena na podlagi izjemnega uspeha serije. Leta 2006 je zmagal tudi v ukrajinski različici Zvezde plešejo.

Kuharski mojster: Naslednja stopnja
Planet TV 10 presenetljivih dejstev, ki jih niste vedeli o Gordonu Ramsayju

Novica, da je posodil glas medvedku iz filma, je navdušila tudi nekatere člane originalne zasedbe filma. Ameriški igralec Hugh Bonneville, ki v filmih igra medvedkovega rejnika Henryja Browna, se je tako na Twitterju ukrajinskemu predsedniku celo zahvalil.

Družinsko komedijo Medvedek Paddington (Paddington 2) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Sledi drama Harmonija ljubezni (In Harmony). V nedeljo ob 20. uri pa ne zamudite biografske drame Možje časti (Men of Honor) s Cubo Gooding Jr., Robertom De Nirom in Charlize Theron

Jutro na Planetu
Planet TV Če nameravate obiskati gore, potem so ti nasveti za vas #video
Jutro an Planetu
Planet TV "Preživeli bomo, če bomo jedli trupla naših prijateljev" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte