Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 6. 2022,
8.17

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Tommy Lee Jones Jessica Alba Jason Statham

Nedelja, 26. 6. 2022, 8.17

1 leto, 10 mesecev

Tudi na snemanju te uspešnice je Jason Statham ni odnesel brez poškodb

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Jason Statham | Foto IMDb

Foto: IMDb

Na Planetu si boste nocoj ob 19.45 lahko ogledali akcijski kriminalni triler Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection). V glavni vlogi bo poleg Jessice Albe in Tommyja Lee Jonesa nastopil tudi Jason Statham, ki je v enem od intervjujev razkril, ali se boji višin, kako je sam izvajati vse kaskaderske vložke in pa kako težko mu je bilo kot Angležu osvojiti ameriški naglas.

Neustrašni Jason Statham se na Planet vrača s filmom Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection). V njem bo zaigral v vlogi najnevarnejšega morilca na svetu Arthurja Bishopa, ki se zamisli nad svojim poklicem, ko njegov največji sovražnik ugrabi ljubezen njegovega življenja. Namesto da bi razmišljal o tem, kako obesiti službo poklicnega morilca na klin, je Bishop prisiljen izvesti tri nemogoče umore in jih predstaviti, kot da je šlo za nesrečo.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Statham je sicer znan po tem, da vse svoje kaskaderske vložke izvaja sam, nič drugače pa ne velja tudi za film Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection). Ob tem se seveda srečuje z različnimi izzivi in poškodbami.

Sprva je v intervjuju Jason razkril, ali se višin boji ali ne. "Mislim, da se moraš na višino samo navaditi. Sam se na določene vrste višine še nisem privadil, ampak vseeno me ob pogledu navzdol ne spremlja vrtoglavica. Vedno pa so me pustili pod vtisom letalci, ki skočijo v dolino samo v obleki za simulacijo letenja. Te posameznike občudujem in že samo, ko jih vidim, se mi dvigne adrenalin."

Prenašalec 2
Planet TV Jason Statham o kaskaderskih prizorih: Bolje je biti pripravljen preveč kot pa premalo

Statham je nato priznal, da se je med snemanjem filma na račun izvajanja kaskaderskih vložkov tudi poškodoval. "Med vsakim snemanjem filma zaradi kaskaderskih vložkov staknem kakšno poškodbo. Tokrat sem si pošteno pretegnil vrat, poškodoval ramo, bolel pa me je tudi spodnji del hrbtenice." V nadaljevanju je pojasnil, da ga najbolj moti to, da se poškodbe ne celijo tako hitro, kakor bi si želel. "Še preden se ta zaceli, pa že stakneš drugo in tako si ujet v začaran krog."

Fern Sutherland (Skrivnosti Brokenwooda)
Planet TV Igralka o težavni izkušnji z režiserjem: Molila sem k bogu, naj se nas usmili!

Jason, ki je sicer Anglež, je v filmu Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurection) uporabljal ameriški naglas, kar je tudi sam komentiral: "To je bil zame velik izziv, ker nisem hodil v šole igralstva in posledično nimam nobene podlage o tem, kako to zares osvojiti."

Akcijski kriminalni triler Ledeni morilec: Vrnitev (Mechanic: Resurrection) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 19.45! Ne zamudite pa tudi akcijske komedije Reši se, kdor se more (Scriptrace), ki bo sledila ob 22.00! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Paul Walker, Norenje (Joy Ride)
Planet TV Paul Walker bo deset let po smrti dobil zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin surovo reagiral na nevestino negotovost: Sama si si kriva!
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta v skrbeh: Mož si v spalnici želi …
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte