Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 6. 2022,
8.22

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Leelee Sobieski Steve Zahn Paul Walker

Petek, 24. 6. 2022, 8.22

1 leto, 10 mesecev

Paul Walker bo deset let po smrti dobil zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Paul Walker, Norenje (Joy Ride) | Foto IMDb

Foto: IMDb

Na Planetu si boste nocoj ob 23.45 lahko ogledali akcijski triler z naslovom Norenje (Joy Ride). V njem bodo v glavnih vlogah nastopili Steve Zahn, Leelee Sobieski, Jessica Bowman in Paul Walker. Zadnji, ki je sicer že pokojni, bo leta 2023 dobil svojo zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

V akcijskem trilerju Norenje (Joy Ride) lahko spremljamo študenta Lewisa (Paul Walker), ki se z avtom odpravi obiskat prijateljico Venno (Leelee Sobieski). Ta ne ve, da Lewisa zanima tudi v romantičnem smislu. Njegov načrt se skazi, ko se mu na poti pridruži razuzdani starejši brat Fuller (Steve Zahn). Zaradi njegove potegavščine, ki užali psihopatskega voznika tovornjaka, se brata in Venna na poti iz Kolorada v New Jersey znajdejo v pravi mori …

Paul Walker, Leelee Sobieski in Steve Zahn v prizoru iz filma | Foto: IMDb Paul Walker, Leelee Sobieski in Steve Zahn v prizoru iz filma Foto: IMDb

Ta film je še ena od številnih uspešnic, ki jih je v svoji karieri posnel igralec Paul Walker. Pokojni zvezdnik je zaslovel predvsem zaradi igranja v filmski franšizi Hitri in drzni (Fast and Furious), nastopal pa je tudi v filmu Clinta Eastwooda Zastave naših očetov (Flags Of Our Fathers). V svoji 28-letni karieri je nanizal kar nekaj uspehov, zanje in za prizadevanja v filmski industriji pa bo leta 2023 prejel tudi zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Paul Walker se je sicer rodil leta 1973 v Kaliforniji, 40 let kasneje, leta 2013, pa je umrl v tragični prometni nesreči, ki je pretresla oboževalce. V kratki karieri mu je uspelo s svojim delom prepričati tudi komisijo, ki izbira kandidate za prejetje prestižne nagrade v Hollywoodu. Ellen K, predsednica komisije, je ob razkritju in napovedi novih prejemnikov zvezde na Pločniku slavnih dejala: "Komisija je premišljeno izbrala te nadarjene posameznike in komaj čakamo, da jih proslavimo kot nov del zgodovine Hollywooda z odkritjem njihovih zvezd." Poleg Paula Walkerja bodo svojo zvezdo prejeli tudi Uma Thurman, Vince Vaughn, John Waters in Bill Pullman.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Pokojnega Paula Walkerja na Planetu ne zamudite v eni izmed njegovih uspešnic – akcijskem trilerju Norenje (Joy Ride), v katerem bo s svojo igro dokazal, da si je zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih zares zaslužil.

Akcijski triler Norenje (Joy Ride) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 23.45. Pred tem si lahko ogledate prvi del nove serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki se bo začela ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta v skrbeh: Mož si v spalnici želi …
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin jokal v nevestinem objemu
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjakinja ni mogla verjeti, da sta ta dva zakonca že skočila med rjuhe
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte