SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnica razkrila, da ne mara svojega imena #video

0,69

termometer

Anne Hathaway

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 22.30 ogledali romantični triler Potniki (Passengers), v katerem bo v glavni vlogi nastopila z oskarjem nagrajena Anne Hathaway. V nadaljevanju si lahko preberete, zakaj zvezdnica ni navdušena nad svojem imenom.

Katarina Benček Planet TV Z Instagramom sta razvila že pravi posel #video

Anne Hathaway je v filmu Potniki (Passengers) zaigrala mlado psihologinjo, ki pomaga ljudem ob preživetju hude tragedije. Njen aktualni primer predstavlja moški, za katerega se zdi, da ima nadnaravne sposobnosti …

Anne Hathaway v prizoru iz filma Potniki (Passengers) Anne Hathaway v prizoru iz filma Potniki (Passengers)

Anne Hathaway pa je tudi zvezdnica, ki ne mara svojega imena, kar je razkrila v enem svojih intervjujev. Sprva je dejala, da je pri svojih 14. letih sodelovala pri snemanju reklame, kjer so jo prosili za ime, da bi ji izdelali kartico. "Ime mi je Anne Hathaway, zato sem napisala to, kar se mi je zdela logična izbira. Nisem pa pričakovala, da me bodo zaradi tega ljudje do konca življenja klicali Anne," je priznala zvezdnica.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

V nadaljevanju je pojasnila: "Edini človek, ki me v življenju pokliče z imenom Anne, je moja mama. A to stori le takrat, ko je res jezna name. Zato vsakič, ko stopim pred občinstvo in me pokličejo po imenu, pričakujem, da se bo nekdo začel name dreti." V nadaljevanju je dodala, da ji je bolj domače, če jo ljudje kličejo po vzdevku. "Večina mi pravi Annie. Lahko mi rečete tudi Miss H, Hath, kakorkoli, samo ne Anne," je dejala zvezdnica.

V zgornjem intervjuju je zvezdnica spregovorila še o svojih otrocih in preživljanju časa med pandemijo ter o svojih filmskih projektih.

Annie Hathaway na Planetu ujamete nocoj ob 22.30 v romantičnem trilerju Potniki (Passengers).

  Planet TV Planet TV Igralka prekršila obljubo, da ne bo več zapeljivka Angourie Rice Planet TV To se je igralki zgodilo na prvem zmenku Rober De Niro Planet TV Scenarij za ta film je igralca spravil v jok #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin