Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 10. 2022,
0.15

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Meryl Streep Anne Hathaway

Sobota, 29. 10. 2022, 0.15

1 leto, 5 mesecev

Igralki je snemanje te uspešnice zasenčilo veliko težav, tako osebnih kot profesionalnih ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Anne Hathaway | Foto IMDb

Foto: IMDb

Nocoj si boste lahko na Planetu ob 21.35 ogledali komično dramo Hudičevka v Pradi (The Devil Wears Prada). V njej bo v glavni vlogi poleg Meryl Streep nastopila tudi Anne Hathaway, ki se je med ustvarjanjem te filmske uspešnice spopadala s kar nekaj izzivi tako na snemanju kot doma.

Igralka Anne Hathaway igra v komični drami Hudičevka v Pradi (The Devil Wears Prada) v vlogi Andy, ki dela kot asistentka pri zelo zahtevni glavni urednici modne revije. Anne Hathaway pa za to vlogo ni bila prva izbira. Sprva so jo ponudili igralki Rachel McAdams, nato Juliette Lewis in tudi Claire Danes. Igralke so sodelovanje zavrnile, Anne Hathaway pa se je morala za vlogo še vedno truditi na vse pretege.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Anne je namreč v začetku 21. stoletja slovela predvsem po svojih vlogah v najstniških filmih, kot sta na primer Princeskin dnevnik (The Princess Diaries) in Uročena Ella (Ella Enchanted). Medijsko podjetje Fox je bilo zaradi tega v dvomih, ali bo igralki uspelo vlogo Andy izvesti tako, kot so si želeli. Po sestanku z izvršnim direktorjem je Anne obupano napisala v pesek: "Najemi me!" V enem izmed intervjujev je razkrila: "Moja taktika je bila uspešna. Vlogo sem dobila, kar sem izvedela ravno, ko sem imela na obisku prijatelje. Iz sobe sem stekla napol oblečena in se že po hodniku drla, da sem dobila vlogo!"

Snemanje je sicer od glavne igralke zahtevalo veliko truda. Med drugim se je morala sprva zrediti za pet kilogramov po navodilih režiserja, nato pa za toliko še shujšati po navodilih kostumografinje. Anne je priznala: "To je bila prava nočna mora. En mesec je trajalo, da sem kilograme pridobila, dva meseca pa, da sem jih izgubila."

Pasji smisel življenja
Planet TV Igralec razkril: Soigralki smo obraz premazali s piščančjo mastjo

To pa ni bil edini izziv, s katerim se je spopadala glavna igralka. V obdobju snemanja je bila namreč v zvezi z Rafaellom Follieriem, ki ni bil navdušen že nad tem, da njegovo dekle dela, še bolj nejevoljen pa je bil, ko se je njeno snemanje zavleklo pozno v noč. Režiser David Frankel je razkril: "Anne je bila v zvezi s prestopnikom, ki si je želel, da ona sploh ne bi delala, sovražil pa je, ko smo delali ponoči. Anne je bila na snemanju vsakič, ko smo podaljšali, zelo nervozna, kaj bo sledilo, ko bo prišla domov." Follieri pa je nato pristal tudi v zaporu.

Komično dramo Hudičevka v Pradi (The Devil Wears Prada) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.35. Pred tem pa ne zamudite še premiere Pasji smisel življenja (A Dog's Purpose), ki se bo začela ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Franko Bajc
Planet TV Franko Bajc: O tej temi nočem govoriti, ker povzroča bolečino mojim staršem
Exatlon
Planet TV Tekmovalec končno dočakal nekaj nežnosti #video

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte