Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Planet TV premiera Britt Robertson K. J. Apa

Sobota, 10. 6. 2023, 8.00

10 mesecev, 2 tedna

Igralec razkril: Soigralki smo obraz premazali s piščančjo mastjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Na Planetu bo nocoj ob 20. uri komična drama Pasji smisel življenja, ki se lahko na IMDb pohvali z oceno 7,2 in v kateri poleg Dennisa Quaida igra tudi K. J. Apa, ki je izdal zanimivo prigodo s snemanja.

Komična drama Pasji smisel življenja (A Dog’s Purpose) prikazuje zgodbo o psu, ki se po smrti vsakič znova znajde v drugem pasjem telesu in najde vedno nov smisel življenja, ko služi svojim lastnikom, ki jih igrajo Dennis Quaid, K. J. Apa, John Ortiz in drugi. V n-ti reinkarnaciji spet konča pri svojem prvotnem lastniku, ki v drugi pasmi, potem ko pes najde oguljeno žogo za ragbi, prepozna psa iz svoje mladosti.

Zapeljivec
Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec

K. J. Apa prihaja z Nove Zelandije, snemanje komične drame Pasji smisel življenja pa predstavlja enega njegovih prvih mednarodnih sodelovanj v igralski karieri. O tem je igralec dejal: "Dejansko sem imel srečo, da so me izbrali. Pred začetkom snemanja sem bil zelo živčen, čeprav je bilo to povsem brez potrebe. Sprva sem mislil celo, da nisem iz pravega testa za to, a se je hitro izkazalo, da so bili moji pomisleki odveč."

Pasji smisel življenja | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

K. J. je pojasnil, da je bil skeptičen predvsem zato, ker je ameriške producentske hiše in njihove snemalne studie vedno občudoval. "To je bilo nekaj, kar se mi je vedno zdelo iz mojega dosega," je še pojasnil in dodal: "Ko sem bil enkrat tam, pa sem uvidel, da so tudi oni samo ljudje in da je delo tam povsem enako delu v manjših producentskih hišah, v katerih sem delal prej." Zvezdnik je razkril tudi, da je snemanje komične drame na koncu postalo eno njegovih najljubših snemanj v karieri.

Riba, raca, rak
Planet TV Kaj takšnega se v tej kuharski oddaji še ni zgodilo #video

K temu je nedvomno nekoliko pripomogla tudi njegova soigralka Britt Robertson, ki je vedela, da gre za prvi tako velik projekt v filmski karieri igralca, zato mu je pri pripravah na zahteve produkcije in snemanja zelo pomagala. K. J. je razkril, da sta se vmes tudi zbližala: "Tam sem bil tri mesece, poznal nisem nikogar drugega, zato sem se največ družil z Britt."

Pasji smisel življenja | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Snemanje pa je bilo eno njegovih najljubših tudi zaradi vseh stvari, ki so se mu pripetile med snemanjem. Razkril je eno anekdoto: "Poljubiti sem moral soigralko, katere obraz smo najprej namazali s piščančjo maščobo." Posneti so namreč želeli prizor, v katerem se K. J. in Britt poljubljata na zadnjem sedežu avtomobila, vmes pa kuža oblizne obraz Britt. Da so psa v to prepričali, so si morali pomagati s trikom in Brittin obraz namazati s piščančjo maščobo. "To na koncu sploh ni bilo romantično," je priznal.

Komično dramo Pasji smisel življenja si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri! Za tem pa ob 21.45 ne zamudite akcijske komedije Vohun, ki me je nategnil (The Spy Who Dumped Me) z Milo Kunis.

V nedeljo ob 20. uri bo na Planetu tv-premiera drame V pričakovanju barbarov (Waiting for the Barbarians) z Johnnyem Deppom in Robertom Pattinsonom.

Riba, raca, rak
Planet TV Tanja Ribič o drugem večeru: Noro, bolje ne more biti! #recept
Riba, raca, rak
Planet TV S tem je Salome osupnila svoje goste #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte