Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 12. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76

Natisni članek

Božič Ashton Kutcher Mila Kunis

Sobota, 24. 12. 2022, 8.00

1 leto, 4 mesece

Tako se je izjalovilo praznovanje božiča pri Mili Kunis

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 20. uri ogledali premiero meseca Poredne mame 2: božič (Bad Moms’ Christmas). V glavnih vlogah bodo nastopile Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn. Mila Kunis je v enem izmed intervjujev razkrila, kako so se ji doma izjalovili načrti, s katerimi je želela pričarati čarobno božično jutro.

Premiera meseca decembra z naslovom Poredne mame 2: Božič (Bad Moms’ Christmas) predstavlja nadaljevanje filma Poredne mame (Bad Moms), govori pa o težavah, s katerimi se mame spopadajo v času božičnih praznikov. Mili Kunis ta pritisk in stres zagotovo nista tuja.

Mila Kunis, Kristen Bell in Kathryn Hahn v prizoru iz filma Poredne mame 2: božič | Foto: IMDb Mila Kunis, Kristen Bell in Kathryn Hahn v prizoru iz filma Poredne mame 2: božič Foto: IMDb Igralka je poročena z Ashtonom Kutcherjem, z njim pa ima tudi dva otroka. Mila je priznala: "Za naju oba je ideja, da ustvariva doma idilično božično jutro, ogromen stres, ki si ga ustvariva sama. Za svojo dvoletno hčerko sva se res potrudila, od nje pa nisva dobila niti enega pozitivnega odziva."

Nyesha Arrington
Planet TV "Hrana mora biti včasih tudi takšna, da pogreje srce," pravi kuharska mojstrica

 

Mila je v nadaljevanju pojasnila, da je bilo za hčerko nesprejemljivo že to, da je Božiček vlomil v njihov dom. "Ko sva ji povedala, da je Božiček prišel skozi dimnik, prinesel darila in pojedel nekaj piškotov, je bila povsem ogorčena. Kričala je in se spraševala, zakaj je nekdo vlomil v njeno hišo," je pojasnila Mila, dodala pa še: "Prav nič čarobnega ni bilo v tem. Načrt nama je z možem povsem spodletel."

Hčerka Mile Kunis, zaradi katere so spodleteli načrti praznovanja božičnih praznikov. | Foto: Cover Images Hčerka Mile Kunis, zaradi katere so spodleteli načrti praznovanja božičnih praznikov. Foto: Cover Images To pa še ni bilo vse. Mila in Ashton sta tudi po dnevni sobi raztresla moko in hodila po njej, da bi bilo videti, kakor da je Božiček za seboj pustil stopinje v snegu. "A njej za to ni bilo mar. Sploh ni mogla razumeti." V nadaljevanju je priznala, da je s tem samo sebi naložila veliko dela za čiščenje in pikro dodala: "Vse skupaj je bila res prava polomija."

Božični večer - filmi
Planet TV Preživite božični večer v najboljši družbi

 

Igralka je v sklepnem delu razkrila, da se je s tovrstno izkušnjo naučila, da se ne trudi več ustvarjati čarobnega vzdušja v domači hiši. "Veste, kaj ima moj otrok rad? Ko najdemo kakšen izgovor za peko palačink. Za božič se zato ne trudim več z ustvarjanjem čarobnega vzdušja, samo palačinke ji spečem, pa je najsrečnejši otrok na svetu," je ob koncu razkrila Mila Kunis.

Komedijo, ki nosi naslov Poredne mame 2: Božič (Bad Moms’ Christmas), v kateri bo v glavni vlogi nastopila Mila Kunis, si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri. Sledili pa ji bosta romantični komediji Božično drevesce ob 21.45 in Božična pravljica ob 23.30.

Rogla, Planet na obisku
Planet TV Razišči, občuti, užij ... Destinacija Rogla-Pohorje vabi.
Lujo Kunčević, Zlati dvori
Planet TV "Začel sem kot nosač reflektorjev in stavkal proti lastnemu očetu," razkriva hrvaški igralec

 

Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte