SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako se je Charlize Theron maščevala zvezdniškim soigralcem

1,79

termometer

charlize theron, premiera, rdeča preproga
Foto: Reuters

Filmska igralka Charlize Theron je razkrila, da je med snemanjem filma Italijanska misija (The Italian Job) soigralca Marka Wahlberga, ki si ga boste lahko v nedeljo ob 22. uri na Planetu ogledali v komediji Ted 2, s svojo agresivno vožnjo pripravila do bruhanja, na kar je bila izredno ponosna.

Igralka Charlize Theron se je pred časom v enem izmed intervjujev ozrla na svojo izjemno filmsko kariero, pri tem pa izpostavila dogajanje med snemanjem filma Italijanska misija (The Italian Job).

Preživetje v divjini Planet TV V divjino so se z Branetom T. Červekom odpravili tudi celjski rokometaši #video

Priznala je, da je bila močno užaljena, ko je videla, da so v predpripravah na snemanje filma zanjo predvideli šest tednov več učenja vratolomne vožnje avtomobilov za kaskaderske vložke kot njenim moškim soigralcem Marku Wahlbergu, Jasonu Stathamu in Edwardu Nortonu, ki so bili sicer večinoma uveljavljeni zvezdniki akcijskih filmov.

charlize theron, premiera, rdeča preproga Foto: Reuters

Prav zaradi tega je bila odločena, da vsem dokaže, da je lahko enako dobra ali celo boljša voznica od njih. In uspelo ji je. "Zelo živo se spominjam, kako sem morala med enim izmed treningov celo ustaviti avtomobil, da je Mark Wahlberg lahko izstopil in šel bruhat. Ko sem delala 360-stopinjske obrate, mu je namreč postalo zelo slabo," je povedala z nasmeškom na obrazu.

Mark Wahlberg Foto: Instagram

"Bila sem zelo ponosna na kaskaderske vložke, ki smo jih igralci sami izvedli v tem filmu," je dejala Charlize Theron in posebej omenila prizor, v katerem sta se z Wahlbergom vozila skozi nakupovalno središče, polno ljudi.

Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj v novih kopalkah kot Pamela Anderson #foto

"V tem prizoru sem vozila sama. Bil je izjemno dober občutek, saj sem se začela zavedati, česa vse smo ženske sposobne. Vseeno pa velja, da posebej v tem filmskem žanru žensk ne obravnavajo enako kot naših moških kolegov, kar se mi ne zdi prav," je še povedala zvezdnica.

Marka Wahlberga lahko na Planetu ujamete tudi to nedeljo ob 22. uri v odbiti komediji Ted 2. Pred tem pa ne zamudite akcijske poslastice Načrt za pobeg (Escape Plan), v kateri sta moči združili legendi akcijskih filmov Sylvester Stallone in Arnold Schwarzenegger.

Filmi in serije Planet TV Si želite mišic igralca Marka Wahlberga? #foto Noemi Jugovac Planet TV Nekdanja Barovka se je poročila #foto Rešeno življenje Planet TV Lepa igralka navdušuje tudi s petjem #video Gasilci Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin