Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 2. 2023,
7.48

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Planet TV premiera Jessica Lange Demi Moore Shirley MacLaine

Sobota, 18. 2. 2023, 7.48

1 leto, 2 meseca

Ta igralka se spominja preteklih življenj in o tem piše knjige

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 21.30 premierno ogledali komedijo Naključne bogatašinje (Wild Oats). V njej bo v glavni vlogi poleg Demi Moore in Jessice Lange nastopila tudi Shirley MacLaine, ki je znana po pisanju knjig in spominov iz preteklih življenj, prav ti pa so jo k pisanju navdahnili tudi med snemanjem te komedije. 

V vznemirljivi komediji Naključne bogatašinje (Wild Oats) lahko spremljamo pustolovščino dveh najboljših prijateljic. Življenji vdove in upokojene učiteljice zgodovine Eve (Shirley MacLaine), ki dobi po pomoti namesto 50 tisoč dolarjev življenjskega zavarovanja kar pet milijonov dolarjev, se korenito spremenita. S svojo najboljšo prijateljico odpotuje na Kanarske otoke, kar postane pustolovščina njunega življenja.

Naključne bogatašinje
Planet TV Odlična filmska zabava na Planetu

Do samega začetka snemanja komedije Naključne bogatašinje (Wild Oats) Shirley MacLaine še nikoli prej v svojem življenju ni obiskala Kanarskih otokov. Vseeno pa se je med letom tja počutila, kakor da se vrača domov. In to ne v metaforičnem smislu.

Shirley MacLaine in Jessica Lange | Foto: promocijsko gradivo Shirley MacLaine in Jessica Lange Foto: promocijsko gradivo Shirley, ki veliko govori in piše o svojih spominih na pretekla življenja, je namreč odkrila, da je letalska družba, s katero je letela na Kanarske otoke, edina, ki je trdila, da je letela tudi na izginulo celino Atlantido. "Po tem sodeč, mi je bil ta let usojen," priznava zvezdnica, ki verjame, da je nekoč na tem legendarnem otoku, ki je izginil pod morsko gladino, živela tudi sama.

Poroka na drugi pogled
Planet TV "Dnevno dobivam ponudbe, včasih podkrepljene z zelo 'slikovitimi' fotografijami!"

"Imam neverjeten, dolgoročen spomin. Spominjam se tudi drugih življenj, ki sem jih živela," je še dodala. Po vsem tem pa dejstvo, da je začela po prihodu na Kanarske otoke doživljati nenavadne izkušnje, sploh ni presenetljivo. O vsem tem je napisala tudi knjigo z naslovom Above the Line: My Wild Oats Adventure.

Shirley MacLaine | Foto: promocijsko gradivo Shirley MacLaine Foto: promocijsko gradivo Shirley pa je ob tem poudarila: "Doživljanje svojih preteklih življenj je povsem subtilno. Gre za nekakšne čustvene slike dejstev. Pri tem ne gre vedno za lepe izkušnje, ki se jih naučiš o svojih preteklih življenjih. Če želiš za vse te slabe, uravnovesiti karmo, ki te spremlja danes, je to lahko zelo vznemirljivo. Če ste recimo v prejšnjem življenju nekoga ubili, zdaj pa se počutite krivi, ker ga ljubite, potem veste, o čem govorim."

Milijonar
Planet TV Milijonar na Planetu odslej ob sobotah

Novinarja je posledično zanimalo, ali je Shirley v prejšnjem življenju že koga umorila. "Da," je sprva priznala, nato pa dodala: "Ampak to je tema za povsem drug intervju."

Celoten intervju s Shirley MacLaine si lahko ogledate v videoposnetku spodaj:

Komedijo Naključne bogatašinje si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21.30! Pred tem pa ne zamudite še epizode priljubljenega kviza Milijonar z začetkom ob 20. uri! Več zanimivih vsebin si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled
Planet TV "Ko iščemo partnerja, spoznavamo sami sebe" #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Hitro po poroki je novopečenega ženina v kremplje dobila tašča
Špela Grošelj
Planet TV Špela Grošelj: Zaradi tega sem bila v otroštvu pogosto slabe volje
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte