Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 4. 2023,
8.00

Osveženo pred

12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Sebastian Cavazza premiera Planet TV

Petek, 21. 4. 2023, 8.00

12 mesecev

Ta filma si boste lahko za vikend na Planetu ogledali premierno

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Konec tedna na Planetu ne zamudite odlične filmske zabave, v soboto ob 20. uri bo na sporedu hrvaška romantična komedija Aleksi, v nedeljo ob isti uri pa akcijska pustolovščina Stopnja smrti (Boss Level). Oba filma bosta predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Ob koncu tedna nas na Planetu čaka odličen filmski spored, v soboto ob 20. uri nas bo nasmejala hrvaška romantična komična drama Aleksi, v kateri igra tudi Sebastian Cavazza, film pa bo predvajan premierno na slovenskih televizijah. V prvencu mlade režiserke in scenaristke Barbare Vekarić igrajo tudi Tihana Lazović, Goran Marković, Leon Lučev in Jason Mann.

Aleksi po končani fakulteti ne najde službe, zato se preseli nazaj k staršem na Pelješcu, kjer pomaga v družinskem vinogradu in skuša najti samo sebe. Medtem ko ignorira pričakovanja svojih staršev, Aleksi raje uživa v zmenkih in zabavah. Zaplete se v razmerja s tremi zelo različnimi moškimi: ameriškim fotografom Christianom, lokalnim glasbenikom Goranom in starejšim lahkoživcem Tonijem. Vendar pa se njeno poletje nenadoma konča, saj se mora odločiti, kako se bo lotila prihodnosti …

V nedeljo ob 20. uri pa bo na Planetu akcijski film Stopnja smrti (Boss Level) v katerem je bivši specialec ujet v časovno zanko, v kateri vsak dan znova umre. V izvrstnem akcionerju igrajo Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts in Michelle Yeoh, kritiki pa so film označili za osvežujoč pristop k žanru filmov o časovni zanki. Stopnja smrti bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Zgodba govori o nekdanjem veteranu specialnih vojaških enot Royju, ki je ujet v neskončno dirko s časom. Vsako jutro se ob njegovi postelji pojavi zamaskiran in oborožen moški, ki ga skuša ubiti. Poleg morilca v spalnici pa mu čez dan po življenju strežejo še drugi. Ko končno umre, se naslednje jutro prebudi in scenarij se ponovi. Da bi ustavil to trpljenje in prekinil časovno zanko, v kateri se je znašel, mora ugotoviti, kdo ali kaj stoji za vsem skupaj in zakaj ga hočejo umoriti. Z vsakim novim prebujenjem po usmrtitvi sestavi en košček sestavljanke več in z vsakim novim izmikom smrti je korak bližje razkritju resnice.

Milijonar
Planet TV V Milijonarju se bo preizkusil Klemen Bučan
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Potem pa šok: Žan zapušča eksperiment #video
TBLS
Planet TV Vrača se The Biggest Loser Slovenija. Prijavite se!
Spremljajte nas tudi na Facebooku, Instagramu in na YouTube.
Ne spreglejte