SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nenavaden zaplet na snemanju: zvezdnik potreboval pomoč zobozdravnika

1,08

termometer

Ben Affleck
Foto: Getty Images

Nocoj ob 21. uri si boste na Planet 2 lahko ogledali znanstvenofantastični spektakel Armageddon. Snemanje filma je spremljalo kar nekaj nenavadnih in težko verjetnih zapletov, v katere sta bila vpletena tudi filmska zvezdnika Ben Affleck in Bruce Willis.

Armageddon je bil leta 1998 po zaslužku drugi najuspešnejši film takoj za vojno dramo Reševanje vojaka Ryana (Saving Private Ryan) in bil nominiran tudi za štiri oskarje. Čeprav je bil film zelo dobro sprejet med gledalci, pa je snemanje filma spremljalo tudi nekaj nenavadnih dogodkov.

Svaka na patrulji Planet TV Premiera meseca je film Svaka na patrulji

Zobje Bena Afflecka so močno zmotili režiserja

Režiser Michael Bay ni bil navdušen nad tem, kako so bili na kameri videti zobje Bena Afflecka, zato se je odločil igralcu plačati, da obišče zobozdravnika. Affleck je na zobozdravniškem stolu preživel ves teden po osem ur na dan, da je dobil pravi hollywoodski nasmešek, ki je stal kar 20 tisoč dolarjev. 

Planet TV

Slabi odnosi z režiserjem 

Affleck in Michael Bay sta si prišla navzkriž tudi zaradi zgodbe filma. Igralcu se namreč zgodba ni zdela povsem verjetna, zato je režiserju zastavil vprašanje, ki režiserju ni bilo preveč všeč.

"Michaela sem vprašal, ali ne bi bilo lažje izučiti astronavtov, da bi se naučili vrtati kot naftni vrtalci, kot pa, da učijo naftne vrtalce, da postanejo astronavti," je povedal igralec. "Režiser je samo zaklel in mi rekel, naj utihnem. S tem je bilo tega pogovora konec."

Planet TV Planet TV Tetovaža Slovenke navdušila zvezdnico in ameriške medije #video

Z režiserjem se ni dobro razumel niti Bruce Willis, ki je rekel, da z Michaelom Bayem noče nikoli več sodelovati. "Režiser, ki kriči, nikoli ne naredi prijetnega vzdušja na snemalnem prizorišču," je povedal. 

Režiser je na Willisove komentarje odgovoril z besedami: "Rad sem sodeloval z Bruceom. Pred enim mesecem me je na neki zabavi objel in dvajset minut sva se pogovarjala. Tudi o ponovnem sodelovanju. Ker sem mislil, da nikoli ne skriva, kaj si misli, se mi zdi žalostno, da mu ni uspelo zbrati toliko poguma, da bi mi to povedal v obraz."

Planet TV

NASA naj bi film uporabljala za urjenje svojih sodelavcev

Verjetno ni veliko presenečenje, če povemo, da film ni povsem znanstveno točen. Vseeno pa so se pojavile govorice, da je vesoljska agencija NASA film predvajala v izobraževalne namene. Pripravniki so ob ogledu filma morali opaziti čim več znanstvenih netočnosti. Teh naj bi bilo kar 168. Eden od zaposlenih pri NASI je kasneje te navedbe ovrgel in povedal, da naj bi to bil zgolj internetni mit.

Trik, ki je zvezdnika pripravil do solz

V enem najbolj čustvenih prizorov v filmu se Harry, ki ga igra Bruce Willis, prek videoklica poslovi od svoje hčerke Grace, ki jo igra Liv Tyler, potem ko se odloči, da bo ostal na asteroidu, da sproži eksploziv. Po slovesu Harry začne jokati. Do solz naj bi si Bruce Willis pomagal tako, da je gledal fotografije svojih pravih hčera. 

Znanstvenofantastični spektakel Armageddon si na Planet 2 lahko ogledate nocoj ob 21. uri.
Planet na obisku: Velika planina Planet TV Na počitnice med pastirje #video Ženska Planet TV Lepotica iz Ženske zapeljuje v kopalkah #foto Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Jure Godler ima za poletje prav posebne načrte
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin