Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Ella Ding Mitchell Eynaud Brent Vitiello Tamara Djordjević

Petek, 5. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Kandidati v šoku: ta žena je osvajala izbranca druge kandidatke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, so se pari ponovno srečali po šestih tednih. Nekateri so se tega zelo veselili, drugi pa malo manj. Ponovno snidenje pa je zaznamovala odmevna novica, da je Tamara v tem času pisala izbrancu druge kandidatke.

John Wick 2
Planet TV Vikend premier z Medvedkom Paddingtonom 2 in Johnom Wickom 2

Šest tednov je minilo od sklepne ceremonije, na kateri so si zakonci izmenjali končne zaobljube in se odločili, ali bodo zakonsko pot skupaj nadaljevali tudi v resničnem življenju. Naposled pa so se ponovno zbrali na prav posebnem srečanju.

Tam je bilo že pred večerjo hitro jasno, da sta kljub Mitchellovi nezmožnosti sprejetja končne odločitve na sklepni ceremoniji z Ello vseeno postala par, obenem pa smo lahko izvedeli, da sta se Domenica in Jack razšla. "Nikoli ne reci nikoli," je sicer zatrjevala Domenica.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak opozarja: Teh dveh besed v ljubezenski zvezi nikoli ne uporabljajte

Tudi Olivia je pred večerjo jasno izrazila svoja občutenja: "Raje bi šla na kolonoskopijo, kot še kdaj večerjala z Domenico." To pa še ni bil vrhunec priprav na večerjo, saj je Brent razkril, da si njegova žena Tamara dopisuje z drugim iz šova, in poudaril, da je pri tem tudi zelo vztrajna: "Če ji ne odpiše, ga takoj pokliče … Več kot očitno je bila za to zelo zagreta, kar samo kaže na to, kakšna oseba je v resnici," je iskreno dejal.

Tamara | Foto: Tamara

Predpriprave na skupno večerjo je zaznamovala tudi Holly Grenstein, ki je bila v šovu sicer poročena z Andrewom Davisom, na zadnje srečanje pa je pripeljala svojega novega ljubimca. Sočna novica na zadnjem srečanju je bila tudi to, da sta se Jackson in Olivia vselila v skupno stanovanje.

Kandidatom se je kljub vsem novostim le uspelo posesti za mizo, tam pa je ponovno zavrelo med Tamaro in Brentom. Zadnji je namreč vse preostale kandidate vprašal, katera je bila najbolj negativna stvar, ki so jo izkusili v eksperimentu.

Tamara je na to odgovorila: "To, da sem pustila mojega mladička samega toliko časa. Tega ne bi storila nikoli več! Vseeno pa sem hvaležna za vse prijateljice, ki sem jih spoznala v eksperimentu. Te predstavljajo njegovo najbolj pozitivno plat." 

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin brez ovinkarjenja presenetil nevesto: Ob tebi sem se počutil kot bedak

Brent ji je na to odvrnil: "Ali ni bila najbolj negativna stvar ta, da si želela osvojiti Mitchellovo srce, ko si odšla iz eksperimenta, a te je on zavrnil?" Tamara se je sprva sprenevedala, nato pa ji je Mitchellova žena Ella dejala: "Saj vemo." Mitchell je nato o tem delil še dodatne informacije in razkril, da je bil v času Tamarinega pisanja ravno v družbi Brenta.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Kljub pomislekom na skupno pot v zunanji svet stopata še dva para

Na samem je Brent nato dejal: "Dejala bo, da je šlo samo za prijateljsko dopisovanje, ampak jaz sem prebral vsa sporočila in vem, da ni bilo tako. Nespoštljivo je bilo do mene." Tamara se je v skupini sicer izgovarjala in zanikala vsakršno obtožbo. Mitch pa je na samem razkril: "Prav gotovo so bili v ozadju skriti nameni. Nekaj enostavno ni zvenelo prav." Med večerjo je Tamara vztrajala pri svoji zgodbi, ušla pa ji trditev, da je mislila, da sta se Mitch in Ella razšla.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Kaj takšnega se v zgodovini avstralskega šova še ni zgodilo!

"Ujela si se v svojo zanko. Več kot očitno si si z njim želela nekaj več," ji je rekla Selin. Tamara je bila tako potisnjena v kot, Mitcha pa je vprašala, ali je Brentu povedal tudi to, da jo je sam poklical ob dveh zjutraj. "Vemo," je vskočila v pogovor Ella in dodala: "Zaradi tebe se prav gotovo ne počutim ogroženo, saj mi je Mitch zatrdil, da to ni potrebno." Na samem pa je Ella povedala še: "Mislim, da ta sporočila niso bila nedolžna. Tamara je kača, pika."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate še v ponedeljek in torek ob 20.45! Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi turško telenovelo Prepovedani sadež (Yasak Elma). Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Eda Ece
Planet TV Ko je jezna na fanta, mu neha slediti na družbenih omrežjih
Prepovedani sadež
Planet TV Zvezdnica razkrila skrivnost mladostnega videza
Obalna straža
Planet TV Zvezdnica Obalne straže se je tako odzvala na kritike, da je prestara za bikini #foto
Jutro na Planetu
Planet TV Glasbenik nam je odprl vrata svojega dvorca #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte