Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 8. 2022,
8.12

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Brent Vitiello Tamara Djordjević

Sreda, 3. 8. 2022, 8.12

1 leto, 8 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Ženin brez ovinkarjenja presenetil nevesto: Ob tebi sem se počutil kot bedak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, sta si končni zaobljubi izmenjala tudi Tamara in Brent. V njunem razmerju se je prvič zgodilo, da za dramatičnost ni poskrbela nevesta, ampak ženin. Po njegovih zelo iskrenih in direktnih besedah je nevesta namreč lahko samo stala in se čudila.

Po ognjevitem sporu na zadnji skupni večerji sta se Tamara in Brent pred izmenjavo končnih zaobljub odpravila domov brez slovesa. Doma se je Brent glede končne odločitve posvetoval s svojo mamo, ki ji je pojasnil, da ima mešana čustva, saj sta s Tamaro navkljub katastrofalnim padcem v odnosu imela tudi veliko vzponov. Njegova mama je na samem brez ovinkarjenja dejala: "Želim si, da Brent ne ostal z njo, ker ni prava ženska zanj."

Poroka na prvi pogled: Asvtralija
Planet TV Nevesto je med poslušanjem moževe zaobljube stisnilo pri srcu

Tamara se je po vrnitvi domov pred zaključno ceremonijo sestala s prijateljico Kristy, ki ji je sprva povedala vse o zadnjem sporu z možem. Pri tem je ponovno poudarila, da še vedno ne ve, s čim si Brent služi denar, pojasnila je tudi, da je moževa kariera že od začetka predstavljala velik kamen spotike v njunem zakonu.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Avstralsko nevesto je zaradi tega zapekla vest

Zakonca sta se nato ponovno srečala na izmenjavi končnih zaobljub. Tamara se je branja lotila prva. Svojemu možu je povedala, da sta sicer oba dala vse od sebe, ampak da se ona v njegovi družbi vseeno ni počutila prijetno. "S teboj ne vidim skupne prihodnosti in mislim, da je najbolje, če na tej točki ostanem sama. Žal mi je," je iskreno zaključila svojo zaobljubo.

Med izmenjavo zaobljub je Brent Tamaro presenetil s svojo iskrenostjo in direktnostjo. | Foto: Printscreen MAFS Australia Med izmenjavo zaobljub je Brent Tamaro presenetil s svojo iskrenostjo in direktnostjo. Foto: Printscreen MAFS Australia

Zaobljubo je ženi nato povedal še Brent. V njej se je veselo spominjal njunih skupnih trenutkov, vmes pa Tamaro tudi pohvalil, da vsako sobo ob vstopu vanjo razsvetli. Nato se je ton Brentove zaobljube povsem spremenil. "Zaradi izzivov v eksperimentu si pokazala svoj pravi obraz. Postala si maščevalna, zlobna in zagledana sama vase. Medtem ko sem vztrajal s teboj in poskušal pridobiti vsaj trohico spoštovanja, sem se počutil kot bedak. Tvoja neprijaznost je uničila najin odnos, ti pa zato sploh nikoli nisi prevzela odgovornosti," je bil direkten Brent.

Eda Ece
Planet TV Ko je jezna na fanta, mu neha slediti na družbenih omrežjih

Nato je dodal, da mu je doma postalo jasno, da Tamara nima niti ene odlike, ki si jo želi videti pri svoji bodoči partnerki. "Ti nedvomno nisi božji dar za človeštvo, zato se raje prenehaj obnašati zaničevalno. Sploh ne vem, od kje črpaš samozavest za takšno vedenje! Vso srečo," je v zaključku povedal Brent, odvrgel kartice z napisano zaobljubo in odšel s finalne ceremonije.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi turško telenovelo Prepovedani sadež (Yasak Elma). Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak opozarja: Teh dveh besed v ljubezenski zvezi nikoli ne uporabljajte
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženski večer so pričakovano zaznamovali prepiri, obtožbe in žalitve
Prepovedani sadež
Planet TV Zvezdnica razkrila skrivnost mladostnega videza
Obalna straža
Planet TV Zvezdnica Obalne straže se je tako odzvala na kritike, da je prestara za bikini #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte