Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 5. 2023,
8.00

Osveženo pred

11 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Planet TV premiera komedija Jenny Mollen Jason Biggs

Petek, 5. 5. 2023, 8.00

11 mesecev, 4 tedne

"Dovolj imam drugega sra***," je sprva dejala, nato pa sta posnela uspešnico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Nocoj ob 22.20 si boste na Planetu lahko ogledali komedijo Noč amaterjev (Amateur Night). Zgodbo sta na podlagi resničnih dogodkov napisala zakonca Lisa Addario in Joe Syracusa, v filmu pa sta jih uprizorila Jason Biggs in Jenny Mollen, ki sta prav tako poročena, obenem pa sta se v tistem času spopadala s podobnimi izzivi.

Prava fanta
Planet TV V nedeljo ne zamudite filmske premiere Prava fanta

Intervju z glavnima igralcema v filmu se je začel z Biggsovo razlago, da se je navezal na vlogo v filmu, preden je žena Jenny sploh izvedela zanjo. "V projekt sem se vključil po standardni poti. Moj agent mi je poslal scenarij in bil mi je zelo všeč," je razkril igralec. "Zdela se mi je pametna komedija, ki je odigrana na zelo resničen človeški način. Zdelo se mi je, da je to prava zgodba o nekom, ki želi iz globine priplavati na površje. Take vloge pa izjemno rad igram. Mislim, da imajo veliko potenciala."

Večer amaterjev | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

"Ko sem se srečal in govoril z Liso Addario in Joejem Syracusejem, me je film še bolj navdušil. Potem pa so me začeli spraševati tudi o Jenny, ker so res veliki oboževalci njenega dela," je povedal Biggs. "Mislili so tudi, da obstaja nekaj resničnih podobnosti med njima kot parom in nama kot parom, kar se mi zdi res. Zato so me vprašali, ali bi me zanimalo, da bi Jenny igrala mojo ženo v filmu."

Jason Biggs je tako svoji ženi omenil, da obstaja možnost, da bi v filmu igrala ženo njegovega lika. Jenny Mollen je razkrila, da je ob tem sprva mislila, da bo to majhna vloga, v kateri bo le naročila kapučino v ozadju scene, v kateri bo nastopal Jason z veliko večjim zvezdnikom, zato je ponudbo suvereno zavrnila.

Milijonar Alenka Kraigher
Planet TV V Milijonarja prihaja igralka, ki je kariero gradila v New Yorku

"Rekla sem mu, da se tega ne nameravam iti, ker se mi je takrat dogajalo dovolj drugega sranja." Čeprav jo je ideja sprva užalila, jo je mož prepričal, da je tudi sama prebrala scenarij, kar pa je povzročilo bistveno spremembo. "Uvidela sem, kako nadarjena sta Joe in Lisa, obenem pa se mi je zdel tudi moj lik izjemno smešen. Za nameček je bila moja vloga v filmu ključna in obenem taka, s katero sem se lahko povsem poistovetila, zato se mi je zdelo smiselno, da pristopim k temu projektu."

Tako Jenny kot Jasona je med snemanjem navdušilo predvsem to, da sta ustvarjalca filma z velikim veseljem sprejemala tudi njuno improvizacijo in pozitivno sprejela vsak predlog igralcev. "Z vsem tem je scenarij postal na zaslonu še veliko bolj resničen," je dejala Jenny.

Jason Biggs in Jenny Mollen v prizoru iz filma. | Foto: promocijsko gradivo Jason Biggs in Jenny Mollen v prizoru iz filma. Foto: promocijsko gradivo

Jason se je s tem strinjal: "Z vsemi realističnimi in primerljivimi situacijami, ki sta jih Guy in Anne izrazila v komediji, sem ugotovil, da sem lahko bolje razumel splošne tesnobe, ki jih doživljata. V zgodbi namreč pričakujeta svojega prvega otroka, midva z Jenny pa sva imela prvega sina nekaj mesecev pred začetkom snemanja. Tako sem pristno in močno čutil tisto tesnobo pred porodom. Ne veš, kdaj in kako se bo porod zgodil, ali bo vse v redu in ali boš lahko preskrbel svojo družino."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri je počil film: Mašo je sredi večerje polila in ji skoraj vrgla kozarec v glavo! #video

Biggs je dodal, da ti dvomi nikoli ne izginejo in da ima tudi po rojstvu otroka še vedno pomisleke. "Ko imaš enkrat otroka, te skrbi ne izginejo. Pravzaprav ugotavljam, da postanejo še bolj intenzivne, ker moraš skrbeti za družino," je razkril igralec. "Naš položaj ni bil povsem enak kot pri Guyu in Anne, kar zadeva njuno delo in finančno stanje. Mi smo namreč na primer vedno imeli zdravstveno zavarovanje."

Je pa igralec opazil, da obstaja nekaj podobne tesnobe tudi pri opravljanju njegovega poklica: "Nikoli ne veš, kdaj in kje boš opravljal naslednjo službo. Vsekakor obstaja nedoslednost, ki se še poveča, ko imaš otroka, za katerega moraš skrbeti."

Komedijo Večer amaterjev (Amateur Night) si boste na Planetu lahko premierno ogledali nocoj ob 22.20. Pred tem ne zamudite kviza Milijonar in satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Blaž je šokiran: Cel eksperiment me odrinja stran, zdaj mi prinese pa ljubezenski napoj
Kolo sreče
Planet TV Ta priljubljeni glasbenik je bil nekoč zelo uspešen športnik: igral je ...
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte