Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 5. 2023,
9.23

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Slovenija Poroka na prvi pogled Planet TV

Sreda, 3. 5. 2023, 9.23

1 leto

Poroka na prvi pogled

Meri je počil film: Mašo je sredi večerje polila in ji skoraj vrgla kozarec v glavo! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je zadnjo skupno večerjo zaznamovalo burno dogajanje. Meri je želela z Mašo razčistiti, med čemer pa jo je Maša tako sprovocirala, da jo je naprej polila, nato pa ji je želela v glavo vreči še kozarec!

Med Mašo in Meri je že nekaj dni vladalo napeto vzdušje, saj je Maša Matevža obtožila, da je eno od njenih kolegic vabil ven in k sebi domov. Meri je tako na zadnji skupni večerji želela z Mašo razčistiti in rešiti nesoglasja, zato jo je povabila na zaseben pogovor na kavč.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Maša jo je prosila, ali ji lahko neposredno pove, kaj jo moti, in Meri je storila prav to: "Zmotilo me je, da si pisala in pošiljala slike njemu. Midva sva potem imela, kar sva imela, ampak sva rešila, ampak to, kako si ti včeraj priletela v stanovanje … On je imel družino na obisku, ti pa si nas žalila. Zelo grdo je izpadlo vse skupaj in občutek imam, da mešaš drek."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri o pobotanju z Mašo: To se ne bo dobro končalo! #video

Maša se je med vsem tem neprestano branila, ker pa Meri vseeno ni popustila, je samo vstala in odšla s kavča: "Ne bom se s tabo sploh pogovarjala. Če se ti ne znaš normalno pogovarjati in zdaj mene obtožuješ zato, ker je Matevž mojo prijateljico vabil ven … Jaz se nisem želela kregati, zato sem tudi prišla včeraj do tebe, ti pa se me porinila skozi vrata in mi jih zaprla. Ne bom se s tabo pogovarjala."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Poglejte, kako so se kandidati iz šova odrezali na karaokah #video

Meri je tako na kavču obsedela sama in povedala: "Maša komunicira prek monologa. Govori samo ona in človeku ne pusti, da nekaj pove, kaj šele da bi ga potem slišala. To ne pelje nikamor. To, kar se je zgodilo zdaj na kavču, predstavlja slab odstotek tistega, kar se je zgodilo včeraj."

Na drugi strani pa je Maša še drugim kandidatom vsa razburjena zaupala, kaj se je zgodilo: "Ona zdaj mene napada, ker Matevž drugemu dekletu piše, ali gresta ven. Logično je bilo, da se bo izvedelo, saj smo kolegice, to dekle pa je bilo tudi na moji poroki. Še smejali smo se temu!"

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Ne gre za ljubosumje. Pretreslo me je Matevževo nespoštovanje," priznava Meri #video

Med tem se je Meri vrnila na prizorišče in pripomnila: "Tudi jaz sem se smejala, ko sem videla celoten pogovor na Matevževem Instagramu." Nato je prosila še Tino, da vsem pove, kako je bilo dan prej videti, ko je Maša privihrala v Merijino stanovanje, Maša pa je s popravljanjem Tinine zgodbe tako razjezila Meri, da jo je polila s kozarcem vode.

"Zdaj se pa ustavi pa ne me ...," jo je še opozorila, na samem pa pojasnila, zakaj je to storila: "Če te ženske sploh ne moreš ustaviti. Naj se ohladi." Maša je po tem prizoru obnemela in Meri samo dejala: "Koliko si pa ti stara, ljubica? Začni se nadzirati, ker imaš resne probleme sama s sabo."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Maša je čisto nasprotje Žanovih bivših," razkriva njegov oče #video

To je Meri povsem iztirlo, tako da sta jo morala Tina in Matevž odpeljati iz glavnega prostora nazaj na kavč, kjer pa jima je priznala, da je malo manjkalo, da ne bi Maši v glavo vrgla še kozarca.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče!

 

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Blaž je šokiran: Cel eksperiment me odrinja stran, zdaj mi prinese pa ljubezenski napoj
Poroka na drugi pogled
Planet TV "Tina je po posegu videti, kakor da bi jo udaril medved ," pravi Vid Valič #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Sem fina dama, ampak po duši kmetica," pravi Tina #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte