SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Božična filmska klasika: Čudež na 34. ulici

0,01

termometer

Čudež na 34. ulici |  | Foto:

Praznične dni bo na Planetu polepšala tudi filmska klasika Čudež na 34. ulici, v kateri morata odvetnik in šestletna deklica dokazati, da je simpatični stari gospod Kriss Kringle, ki dela v veleblagovnici, čisto pravi Božiček. Film bo na Planetu v soboto, 26. decembra, ob 21.35, ponovitev pa bo v nedeljo popoldne.

Čudež na 34. ulici (Miracle on 34th Street) je predelava istoimenskega filma iz leta 1994. Bliža se božič, a šestletna Susan Walker ne verjame v čudeže in ne v Božička. Njena mama ji je skrivnost o njem razkrila že dolgo tega in vse tako kaže, da se dekličine želje tokrat ne bodo uresničile. A Susan v nakupovalnem središču spozna Božička, ki je prepričan, da je čisto pravi Božiček in morda bo Susan letos dobila najbolj dragoceno darilo na svetu: nekaj, v kar bo lahko verjela.

Čudež na 34. ulici | Foto:

Božička v filmu igra legendarni Richard Attenborough, v vlogi male Susan pa bodo gledalci prepoznali Maro Wilson, ki je očarala tudi v filmih Matilda in Očka v krilu. Igrata tudi Elizabeth Perkins in Dylan McDermott. 

Čudež na 34. ulici bo na Planetu v soboto, 26. decembra, ob 21.35, ponovitev pa bo v nedeljo popoldne.
Ledeno kraljestvo Planet TV Čarobni prazniki z Ledenim kraljestvom Sam doma Planet TV Ni božiča brez Kevina Božično presenečenje Planet TV Božični teden na Planetu
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin