Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 10. 2021,
21.25

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

Natisni članek

Kaja Casar Exatlon Planet TV

Sreda, 6. 10. 2021, 21.25

2 leti, 6 mesecev

Exatlon

Tudi nova okrepitev ni uspela preprečiti poraza #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

V oddaji Exatlon je ekipi Triglav in Jadran tokrat čakala tekma za bonus, ki zmagovalni ekipi prinaša prednost pred tekmo za obstoj. Poraza Jadrana tokrat ni mogla preprečiti niti nova tekmovalka, ki je vstopila namesto Katarine Jerše.

Exatlon
Planet TV V Exatlon prihaja tudi Kaja Casar

Pred dvobojem na poligonu Blatna kopel je voditelj Miran Ališič tekmovalce modre ekipe Jadran razveselil z novico, da bodo dobili zamenjavo za Katarino Jerše, ki je morala prejšnji teden zaradi poškodbe tekmovanje zapustiti. V modro ekipo je tako prišla Kaja Casar, ki je bila dobrodošla okrepitev, saj sta modro ekipo zastopali le še dve dekleti, tudi tokrat pa jim zaradi poškodbe ni mogel pomagati Luka Turk.

Kaja je ob prihodu povedala, da se zaveda, kako močna je ekipa Triglav, a da jo to le še dodatno motivira. Dejala je tudi, da je vajena hitrega štarta in da je pripravljena na novo preizkušnjo.

Exatlon
Planet TV Kaja Casar

Jadran je res odlično začel in si priigral prednost s 3:0, potem pa so vajeti v svoje roke spet prevzeli tekmovalci ekipe Triglav. Za njihovo prvo zmago je poskrbela Pina Umek, potem je novinec Jan Čampa premagal novinca Marka Knafelca, Marjanca Polutnik pa je pokazala svojo moč proti novinki Kaji Casar, ki je na svoji prvi tekmi na poligonu zabeležila dva poraza. Končni rezultat je bil 10:5 za Triglav. Pri rdečih je bil najbolj med najbolj razpoloženimi Chorchyp, ki je tako kot Marjanca in Pina zabeležil dve zmagi. Pri modrih je s tremi porazi nekoliko razočarala Eva Peternelj.

Exatlon 800x200 | Foto:

Triglav si je z zmago pred jutrišnjo tekmo za obstoj, ki odloča o tem, katera ekipa bo morala dva svoja tekmovalca poslati v tekmo za obstanek, pridobil manjšo prednost. Sreča jim je namenila "dodatno zastavico", kar pomeni, da bodo modri v prvem krogu tekme za obstoj morali premakniti še dodatno zastavico.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Exatlon
Planet TV V Exatlon vstopila nova tekmovalca #video
Vražje dame
Planet TV Vražja dama priznala: Všeč so mi mlajši moški #video
Vražje dame
Planet TV Znana Slovenka razkrila, da je svojega očeta videla le dvakrat v življenju #video
 
Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte