SiolNET. Planet TV Exatlon
1,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tako čustveno se je končal večer za tekmovalce #video

1,01

termometer

Za tekmovalci je še ena pomembna tekma za vilo, ki so jo po treh zaporednih porazih spet dobili člani ekipe Triglav. Poleg razkošja so bili deležni še nagrade, ki je večino ganila do solz.

Ekipa Triglav pred tekmo za vilo ni bila v najboljšem položaju. Bili so tik pred tem, da ob morebitnem porazu podrejo rekord v zaporednih tednih bivanja v baraki, zato so bili pod hudim pritiskom, ekipa pa je bila zaradi poškodb in bolezni tudi oslabljena.

Exatlon Planet TV Od Exatlona se poslavlja Noemi #video

Franko Bajc je pred tekmo sotekmovalce razveselil svoje sotekmovalce, a za tekme na poligonih še vedno ni povsem pripravljen. Tekmo je zaradi poškodbe prav tako izpustil Jan Čampa. Med tekmo si je nato gleženj zvila še Pina Umek, Igor Mikič - Mišica pa je nastopil kljub slabšemu počutju v zadnjih dneh.

Exatlon Planet TV Triglav nepričakovano izgubil še enega tekmovalca

Tekma na poligonu Mesto Exatlon je bila sicer zelo izenačena. Vse do izida 5:5 sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, potem pa je Triglavu uspelo, da si je pribojeval nekaj prednosti, ki je nato ni več izpustil iz rok. Končni rezultat je bil 10:6. Junakinja dneva pa je postala Vanja Štembergar s kar štirimi osvojenimi točkami. Na drugi strani Jadran ni imel svojega dne. Eva Peternelj je ob koncu celo dejala, da je bil to njen najslabši dan v Exatlonu.

Exaton Planet TV Zaradi poškodbe je poligon zapustil v reševalnem vozilu

V ekipi Triglav so bili vrnitve v vilo izjemno veseli, pozneje jih je čakalo še posebno presenečenje. Prek posebnih videoposnetkov so lahko po dolgem času spet videli svoje najbližje, kar je bilo izjemno čustveno, le redkim je uspelo zadržati solze. Več v zgornjem videu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Vražje dame Planet TV Vražja dama razkrila: Ločila sem se zaradi nasilja #video Carmen Osovnikar Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto Andreja Medvedič Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin