SiolNET. Planet TV Vražje dame
1,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vražja dama razkrila: Ločila sem se zaradi nasilja #video

1,26

termometer

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki ga na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 21.00, smo bili tokrat lahko priča iskreni izpovedi Pike Zrim. Vražja dama je odkrito spregovorila o podrobnostih svojega razhoda z bivšim možem.

Pika Zrim je v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame povabila k sebi domov Andrejo Medvedič in Gordano Grandošek Whiddon. Andreja Medvedič je začela pogovor z iskrenim priznanjem: "Zelo sem vesela, da tako lepo živiš in da se je zate tako izteklo." To je bil povod za delitev njene osebne zgodbe iz preteklosti.

Carmen Osovnikar Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto

V začetku je Pika povedala, da je po vzoru svojih staršev vedno verjela v dolg zakon. To je bilo njeno vodilo. "Zavedala pa sem se, da v odnosu nekaj ni v redu. Pri 30. letih pa sem končno ozavestila, da si lahko dovolim reči stop ali ne, kar pa je samo še bolj načelo krhati odnos," je priznala. V nadaljevanju je dejala: "Nobena ločitev ni lepa. Lahko je samo manj boleča."

Andreja Medvedič Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video

Pika Zrim se je spominjala, kako se je z njenim uporom in postavitvijo zase v odnosu začelo vse slabo stopnjevati, kar je na koncu privedlo tudi do nasilja: "Najprej se začnejo klofute, potem pa se je z leti to še stopnjevalo in privedlo tudi do pretresa možganov in šivov na glavi."

Iskreno je dejala: "Občutek, da te nekdo napade, je zelo ponižujoč. Sprašuješ še, zakaj se je to zgodilo, in napake iščeš v sebi," je nadaljevala, pojasnila pa tudi: "Tisti, ki izvaja nasilje, te želi vedno prepričati, da si sam kriv. Izvajanje nasilja tudi samo stopnjujejo, nikoli ga ne prenehajo."

Vražje dame na strelišču Planet TV Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet

Pika je priznala, da sta bila njena otroka tista, ki sta ji vlila pogum za odhod. "Je pa to rana, za katero ne vem, ali se kdaj zaceli. Bolečina je še vedno zasidrana zelo globoko v meni," je še dodala. Najbolj vesela je bila občutka svobode, ki ga je pridobila z odhodom, spoznala pa je tudi svojega moža Janka, ki ji je dal občutek, da je ljubljena.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri.

Vražje dame Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje Vražje dame, nogomet Planet TV Tako so se vražje dame odrezale v "namiznem" nogometu #foto
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin