SiolNET. Planet TV Exatlon
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Od Exatlona se poslavlja Noemi #video

0,47

termometer

Exatlon

Še drugič v tem tednu so se morali tekmovalci ekipe Triglav zaradi poraza na tekmi za obstoj posloviti od enega svojih sotekmovalcev. V izločitvenem dvoboju je bila Marjanca Polutnik boljša od Noemi Jae.

Tekma za obstoj se je tokrat odvijala na poligonu Sršenje gnezdo. Že pred tekmo je bilo jasno, da bodo v primeru poraza v izločitveni dvoboj morala dekleta pri Triglavu in fantje pri ekipi Jadran.

Exatlon Planet TV Triglav nepričakovano izgubil še enega tekmovalca

Ekipa Triglav je bila na tekmi zelo oslabljena, saj sta bila poškodovana Franko Bajc in Jan Čampa, zaradi slabega počutja pa je tudi Igor Mikič nastopil le enkrat. Kasneje je moški del ekipe zastopal le še Andrei Lenart - Thorminator, ki je na koncu dosegel kar tri zmage.

Tekmo za obstoj so bolje začeli tekmovalci ekipe Jadran, ki so nabrali lepo prednost 4:1, nato pa se je odprlo Triglavu, ki je izid najprej izenačil, nato pa celo prešel v vodstvo s 5:4. Sledil je napet dvoboj vse do rezultata 7:7, nato pa so modri s tremi zaporednimi zmagami postavili končni izid 10:7.

Exatlon

Fantje iz ekipe Jadran so si tako zagotovili obstanek, medtem ko so morala dekleta Triglava v izločitveni dvoboj. Prva dvobojevalka je bila Noemi Jae zaradi najslabše osebne statistike. Njeno nasprotnico pa je morala ponovno izbrati statistično najboljša Pina Umek.

Exatlon Planet TV V šestem poskusu ji je vendarle uspelo

Na veliko presenečenje vseh zbranih je imela tokrat časa za premislek le nekaj sekund. Izbrala je Marjanco, ki z njeno odločitvijo ni bila preveč zadovoljna, kar kaže tudi na to, da med Marjanco in Pino odnosi v zadnjem času niso ravno najboljši.

Izločitveni dvoboj

Izločitveni dvoboj se je tokrat odvijal na novem poligonu, imenovanem Vražja kupola. Čeprav je bila Marjanca pred tekmo v vlogi velike favoritke, pa je bil dvoboj zelo napet, in z nekaj sreče bi si obstanek v Exatlonu lahko priborila tudi Noemi, ki je pri zaostanku 3:1 izkoristila svojo edino medaljo, nato pa naslednji dvoboj dobila ter tako izid izenačila na 2:2.

Noemi je bila odlična v finalni igri, pri metanju peščenih vreč, kar je bila tudi sicer njena največja "specialiteta" v Exatlonu.

Izločitveni dvoboj med Noemi In Marjanco je bil bolj napet, kot so mnogi pričakovali. Izločitveni dvoboj med Noemi In Marjanco je bil bolj napet, kot so mnogi pričakovali.

Marjanci se je na tekmi poznalo, da v zadnjem času ni bila v popolni fizični kondiciji in je bila zato vidno utrujena, vseeno pa ji je na koncu uspelo iz sebe iztisniti še zadnje atome moči in zmagati z rezultatom 4:2.

Exatlon

Noemi je kljub porazu in koncu njene poti v Exatlonu povedala, da je zelo hvaležna za izkušnjo in da je ravno v zadnjih dneh zares začela uživati ter ceniti vse, kar je lahko doživela v Dominikanski republiki. Njeno slovo od sotekmovalcev si lahko ogledate na zgornjem videu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Carmen Osovnikar Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto Andreja Medvedič Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video Exatlon Planet TV Popolna preobrazba: tekmovalec komaj prepoznaven Exaton Planet TV Zaradi poškodbe je poligon zapustil v reševalnem vozilu
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin