SiolNET. Planet TV Exatlon
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

V šestem poskusu ji je vendarle uspelo

0,27

termometer

V Exatlonu so se tekmovalci tokrat merili za medalje. V šestem finalu na tovrstnih tekmah je do svoje prve medalje prišla Pina Umek, ki navdušenja ni mogla skriti. Na tokratnem poligonu pa je padel še en velik mejnik.

Tokratna tekma je bila nekoliko drugačna, kot so bile dozdajšnje, in je že nakazala, kako bodo videti tekme, ko se bo Exatlon prevesil v sklepno fazo. Tokrat se tekmovalci namreč niso merili na izpadanje, temveč je imel vsak na začetku dve točki in z vsakim porazom se je ena izbrisala. Dva poraza sta torej pomenila konec tekmovanja.

Exatlon Planet TV Popolna preobrazba: tekmovalec komaj prepoznaven

Med fanti sta se v finale, vsak s po eno preostalo točko, uvrstila Žan Luka Konjar in Samo Petje, kar je pomenilo, da bo o zmagovalcu odločal le en dvoboj. Uspešnejši je bil Samo in si s tem zagotovil že svojo drugo medaljo.

Exatlon

Bolj zapleteno je bilo v finalu med dekleti, saj je Eva Peternelj v finale prinesla dve točki, Pina Umek pa le eno. To je pomenilo, da je Pina Evo morala za medaljo premagati kar dvakrat. To ji je uspelo in s tem je po petih neuspešnih nastopih v finalu v šestem vendarle prišla do svoje prve medalje.

Exatlon Planet TV Marjanca o Mikiču: Ne more biti vodja nekdo, ki je najslabši

V Exatlonu smo tokrat zabeležili še en zanimiv mejnik. Kot prvi je do stotih nastopov na poligonih prišel Alen Lamper, ki se pred tem sploh ni zavedal, da spada med tekmovalce z največ nastopi. Magično mejo je le nekaj trenutkov zatem podrla tudi Eva Peternelj, a peščena vreča z zlatim napisom 100 je pripadla le prvemu.

Alen je kot prvi dosegel mejnik 100 nastopov:

Večer so tekmovalci sklenili z ugibanko, pri čemer je moral eden od tekmovalcev risati gesla, drugi pa je moral ugibati, kaj je na risbi. Uspešnejši so bili tekmovalci Triglava, ki so zmagali s 4:1 in si s tem pribojevali zapestnice. Pet zbranih zapestnic posameznemu tekmovalcu prinese eno medaljo, ki jo lahko izkoristi v izločitvenem dvoboju.

Exatlon

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Vražje dame Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje Vražje dame na strelišču Planet TV Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet Vražje dame, nogomet Planet TV Tako so se vražje dame odrezale v "namiznem" nogometu #foto Andreja Medvedič Planet TV To so govorice, ki se širijo o vražji dami #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin