SiolNET. Planet TV Exatlon
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Rozi o izbiri druge dvobojevalke: Saj smo dogovorjeni, kajne?

0,38

termometer

Nocoj ob 20. uri se nam v Exatlonu obeta še ena čustvena oddaja, saj se bo od tekmovanja morala posloviti še ena tekmovalka. Še pred tem sta morala statistično najboljša tekmovalca Teo in Rozi izbrati drugi dvobojevalki za interna izločitvena dvoboja.

Exatlon Planet TV Tako napetega dvoboja še nismo spremljali #video

Podobno kot v prejšnjem tednu se bosta tudi nocoj za obstanek v šovu pomerili ena tekmovalka iz rdeče ekipe in ena iz modre. Še pred tem se bodo dekleta pomerila v internih izločitvenih dvobojih. Prva dvobojevalka v modri ekipi je statistično najslabša tekmovalka v prejšnjem tednu Pika Miškulin, pri rdečih pa je imela najslabše razmerje med zmagami in porazi Kaja Bajda.

S katero od deklet se bosta pomerili na internem dvoboju, bosta določila statistično najuspešnejša tekmovalca Teo Čeh in Laura Rozman - Rozi.

Jutro na Planetu Planet TV Po Exatlonu: Kot da sem se zbudil iz sanj #video

Jutro pred izločitvenimi dvoboji je tako minilo v znamenju premlevanja, koga določiti za dvoboj, ki lahko za eno od tekmovalk pomeni konec Exatlona.

Exatlon Planet TV Ste videli, kako je orkan Fiona uničil poligone Exatlona? #video

"Danes me čaka težka odločitev, zato sem se o tem z Borisom in Markom malo pogovorila," je povedala Rozi. Marko in Boris sta ji dejala, da je odločitev res težka, vseeno pa je to del Exatlona in si tega ne sme preveč jemati  k srcu. Nato sta jo vprašala še, ali se je že odločila, katero od deklet bo izbrala kot tekmico Piki. "Saj smo dogovorjeni, kajne?" jima je odgovorila Rozi.

Kakšno odločitev je sprejela, bomo izvedeli v nocojšnji oddaji.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete od torka do sobote popoldan na Planet 2. Ob sobotah na Planetu ne zamudite še komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj. 

Exatlon Planet TV Exatlonovka o razpadu ljubezenske zveze: Oba sva jokala kot dež #video Exatlon Planet TV Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin