SiolNET. Planet TV Exatlon
2,78

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlonovka o razpadu ljubezenske zveze: Oba sva jokala kot dež #video

2,78

termometer

Tekmovalci v Exatlonu so večino časa osredotočeni na tekmovanja na poligonih, vseeno pa si vzamejo čas, da bolje spoznajo svoje sotekmovalce. Med treningom sta se Klara in novinka Maja zapletli v pogovor, med katerim je pogovor tekel tudi o ljubezni. 

Exatlon Planet TV Ste videli, kako je orkan Fiona uničil poligone Exatlona? #video

Klara je v pogovoru Maji zaupala, kako je bila videti njena zadnja partnerska zveza in kaj je pripeljalo do tega, da sta se razšla. Glavni razlog naj bi bil v tem, da sta si bila preveč različna.

"Mislim, da nisem zahtevna, ko pride do ljubezenskih odnosov. V bistvu mi je najbolj pomembna energija, da se razumem s fantom, da se znava skupaj imeti lepo, da je tudi on norec, tako kot jaz, da lahko skupaj hodiva naokoli, potujeva, se zabavava, da si zaupava stvari. To je to."

Exatlon Planet TV Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci

Čeprav je bila v vezi štiri leta in pol, ji trenutno samsko življenje povsem odgovarja. "Ravno zato, ker se trenutno zelo osredotočam na svojo kariero, ki je še bolj na začetku, in najprej želim to zgraditi," je povedala Klara, ki dela kot osebna trenerka in novičarka na radiu. Tudi sicer rada počne različne stvari, prav zaradi tega, ker se jih zelo hitro naveliča.

Exatlon Planet TV Takšno je stanje tekmovalk po hudem trku na poligonu #video

Vseeno zanjo konec zveze ni bil enostaven. Povedala je, da sta s fantom ob tem potočila veliko solz, a je prepričana, da je tako bolje za oba. Novinka Maja ji ob tem dejala: "Boš že našla nekoga. Mogoče ga spoznaš tukaj," je rekla v smehu.

Kaj sta dekleti še povedali, si lahko pogledate v ekskluzivnem videu zgoraj.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.  

Jutro na Planetu Planet TV Konec tedna nogomet na Planet 2 #video Exatlon Planet TV Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin