SiolNET. Planet TV Exatlon
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Je Samo res sabotiral svojo ekipo in namenoma izgubljal? #video

0,75

termometer

V včerajšnji tekmi so tekmovalci Triglava slavili na tekmi za motivacijo in na ugibanki, kjer se tekmovalci borijo za zapestnice. Nekateri so prepričani, da je Samo na tekmi za zapestnice svojo ekipo namerno vodil v poraz.

Exatlon Planet TV To je bil razlog, da so tekmovalci Jadrana izgubljali živce #video

Triglav se je po dolgem nizu porazov spet uspel sestaviti in v tem tednu sploh še ne pozna poraza. Ravno obratno je pri Jadranu, ki je, kot kaže, zašel v manjšo rezultatsko krizo. Po porazu na tekmi za vilo so izgubili tudi tekmo za motivacijo in so bili slabši od Triglava tudi na zabavnem izzivu, imenovanem ugibanka, kjer si zmagovalna ekipa pribori zapestnice, pet zbranih zapestnic pa pomeni eno medaljo.

Exatlon Planet TV Provokacija Mikiča razjezila modro ekipo #video

In prav to je sprožilo ugibanja, ali se je včerajšnji poraz Jadrana v pantomimi zgodil tudi po zaslugi njihovega člana Sama Petjeta. Vsi člani Jadrana z izjemo Sama in Lare so namreč pred včerajšnjo ugibanko v svoji posesti imeli po štiri zapestnice in naslednja bi jim že prinesla medaljo. 

Andrei Lenart - Thorminator je zato začel naglas razmišljati, ali je Samo res tako slab v pantomimi, saj v paru z Laro nista uspela ugotoviti niti enega gesla, ali pa si le ne želi, da bi njegovi sotekmovalci dobili medalje, ki bi jih v morebitnem izločitvenem dvoboju lahko uporabili proti njemu. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV S tem so se po porazu tolažili pri Jadranu #video

Že nocoj tekmovalce v Exatlonu čaka tekma za bonus, ki zmagovalni ekipi prinaša eno od treh prednosti na jutrišnji tekmi za obstoj.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Katarina Benček Planet TV Z Instagramom sta razvila že pravi posel #video Vražje dame na plesnem treningu Planet TV Med vražjimi damami je zavrelo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin