Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 11. 2021,
21.48

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Torek, 9. 11. 2021, 21.48

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Provokacija Mikiča razjezila modro ekipo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,19

V Exatlonu smo bili priča še drugemu zaporednemu porazu ekipe Jadran. Triglav je slavil visoko z 10:2, sol na rano modrih pa je dodal Igor Mikič - Mišica, ki je dejal, da je bila tekma za motivacijo kot kuhanje ribje juhe.

Na tekmi za motivacijo sta se ekipi Triglav in Jadran udarili za tri mogoče nagrade. Prva je bila plavanje z morskimi psi in skati, druga spust po jeklenici in tretja filmski večer.

Planet TV Tako čustveno se je končal večer za tekmovalce #video

Po porazu na tekmi za motivacijo so v ekipi Jadran sicer obljubljali, da jih je to predramilo in da bodo že naslednji tekmi spet pokazali svojo moč, ampak se to ni zgodilo. Namesto zmage so doživeli enega od najhujših porazov v Exatlonu doslej. Triglav je bil boljši z rezultatom 10:2. Predvsem je bodlo v oči, da nihče od fantov v modri ekipi ni osvojil niti točke. Edini dve točki sta dosegli Eva Peternelj in Lara Deu.

Ob zaključku tekme je za slabo voljo v ekipi Jadran poskrbel še Igor Mikič - Mišica, ki se je pošalil na njihov račun. Po njegovem mnenju je Triglav iz Jadrana na poligonu Modri dirkač naredil ribjo juho.

Planet TV Chorchyp razkril, kaj mora storiti dekle, da osvoji njegovo srce #video

S svojo pripovedjo je nasmejal sotekmovalce, nekoliko manj pa člane ekipe Jadran. Mikičeve besede so bile po mnenju Sama nadvse žaljive in ponižujoče, zato je na to opozoril tudi med pogovorom v baraki. Zdi se mu, da so bili do nasprotne ekipe Triglav doslej čisto preveč prijazni. Dejal je, da odslej ni več prostora za prijateljstvo, ampak da se mora začeti brezkompromisna tekma z nasprotniki. Več v zgornjem videu.

Planet TV S tem so se po porazu tolažili pri Jadranu #video

Ekipi sta se tokrat pomerili tudi v zabavni ugibanki, ki tekmovalcem zmagovalne ekipe prinaša zapestnice. Pet zapestnic pomeni eno medaljo, ki jo je moč vnovčiti na izločitvenih dvobojih. Nekateri člani Jadrana so že imeli štiri zapestnice, zato bi jim še ena prinesla medaljo, a tudi na tej preizkušnji so bili boljši člani ekipe Triglav.

Kasneje so člani ekipe Triglav uživali še v priborjeni motivacijski nagradi. Čeprav so si bolj želeli plavanja z morskimi psi in skati ali spusta po jeklenice, se je pod številko tri, ki jo je izbral Andrei Lenart Thorminator skrival filmski večer. Tudi ta nagrada se je na koncu izkazala za več kot dobrodšlo.

Že jutri tekmovalce čaka nova tekma za bonus, na kateri se bodo želili modri maščevati Triglavu za poraz in ponižujoče besede. Jim bo uspelo?

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Planet TV To je bil razlog, da vražja dama ni mogla zadržati solz #foto
Planet TV Vražja dama razkrila: Ločila sem se zaradi nasilja #video
Planet TV Tako sta vražji dami v ringu pometli z Dejanom Zavcem #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.     
Ne spreglejte