Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 11. 2021,
21.50

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Torek, 16. 11. 2021, 21.50

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Jadran nadaljuje zmagoviti niz #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

V Exatlonu smo spremljali tekmo za motivacijo, v kateri je tokrat zelo suvereno zmagala ekipa Jadran z visokim rezultatom 10:2. S tem so si priborili nepozabno doživetje s štirikolesniki.

Tekma je bila za obe ekipi zelo pomembna predvsem iz psihološkega vidika, saj je Jadran po katastrofalnem prejšnjem tednu želel dobiti še drugo tekmo zapored, pri Triglavu pa so se po porazu na tekmi za vilo želeli takoj vrniti na zmagovita pota.

Exatlon
Planet TV Mikič: Prve tri mesece življenja sem bil Maja #video

V primerjavi z včerajšnjo zelo napeto tekmo smo tokrat spremljali zelo suveren sprehod Jadrana do druge zaporedne zmage v tem tednu. Svoj delež k zmagi sta tokrat dodali tudi dekleti. Lara in Eva sta namreč osvojili vsaka po dve točki. To je bil tudi razlog, da sta po zmagi izbrali številko dve, pod katero se je skrivala njihova motivacijska nagrada: vožnja s štirikolesniki.

Exatlon | Foto:

Na izletu so izjemno uživali in med drugim spoznali tudi, kako nastane čokolada. Pri zabavnih aktivnostih pa se jim ni mogel pridružiti Žan Luka, ki je na tekmi za vilo utrpel udarec v rebra in še vedno čuti nekaj bolečin. Več v spodnjem videu.

Ugibanka

Ekipi je čakala še zabavna ugibanka, ki zmagovalni ekipi prinaša zapestnice. Pet osvojenih zapestnic pa prinaša eno medaljo. Ker je pri Jadranu kar nekaj tekmovalcev s po štirimi zapestnicami, bi jim zmaga v tokratni ugibanki že prinesla eno medaljo.

Zlata žoga
Planet TV Zlata žoga 29. novembra v živo na Planet 2

Ampak nekateri so že prejšnji teden začeli govorice, da si Samo in Lara, ki imata vsak po dve zapestnici, iz taktičnih razlogov ne želita, da bi njuni sotekmovalci dobili naslednjo zapestnico in s tem medaljo, saj bi s tem pridobili pomembno prednost v morebitnem izločitvenem dvoboju proti njima.

Exatlon | Foto:

Prav ta par je v ugibanki nastopil kot zadnji in ostal brez točke, zaradi česar je bilo na klopi Jadrana videti kar nekaj nejevoljnih obrazov. Nove zapestnice so tako šle v roke tekmovalcev Triglava.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu
Planet TV Noemi so v oddaji premagala čustva #video
Osebno z Valentino Plaskan
Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan
Gordana Grandošek Whiddon
Planet TV Takšni so v resnici ameriški zvezdniki, s katerimi je sodelovala vražja dama #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte