SiolNET. Planet TV Exatlon
0,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlonovec šokiral sotekmovalce: splezal je na streho, nato pa ... #video

0,32

termometer

V Exatlonu smo si lahko ogledali prvo tekmo končnice, po kateri sta se dva tekmovalca že morala posloviti, osem pa jih ostaja v igri za glavno nagrado. Pred tem je za zabavno potezo poskrbel Luka Burja, ki je svojim sotekmovalcem iz modre skupine želel dvigniti samozavest pred najpomembnejšimi tekmami na poligonih.

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Zadnje trenutke modre ekipe Jadran v baraki je popestril Luka Burja, ki se je povzpel na streho njihovega skromnega domovanja. Sotekmovalci so bili ob tem razumljivo presenečeni in so ga spraševali, ali namerava izvesti kaj nevarnega, Luka pa jim je oznanil, da jim mora nekaj povedati. 

Exatlon Planet TV Exatlonovka sporočila, da je v veselem pričakovanju #foto

Tekmovalcem iz modre ekipe, ki so še ostali v igri za 50 tisoč evrov, je s spodbudnimi besedami povedal, zakaj si zaslužijo mesto v finalu in zakaj lahko vsak izmed njih postane zmagovalec, če le verjame v svoje sposobnosti.

Exatlon Planet TV Epski dvoboj: na poligonu sta se udarila Košir in Mikič #video

"Res ga moram prav pohvaliti, ker se nas je z besedami dotaknil. Vsi smo se še enkrat zamislili glede vsega, kar je povedal. Zdi se mi, da se dejansko sploh ne zavedamo, do kod smo prišli," je po nagovoru Luke Burje povedala Neža.

"Pomembno je, da sem spodbudil sotekmovalce, čeprav tekmujejo proti meni. To je zato, ker smo že toliko časa povezani in so tudi moji kolegi, zato tudi njim želim srečo," pa je svojo odločitev, da nagovori sotekmovalce, razložil Luka Burja. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV V igri za zmago v Exatlonu je le še osem tekmovalcev #video

Kasneje se je sicer izkazalo, da poskus Luke Burje, da bi motiviral sotekmovalce, ni bil dovolj, saj sta se morala kar dva člana modre ekipe po prvem dnevu finalnega tedna posloviti. To sta bila Ambro in Neža. V Exatlonu tako ostaja le še osem tekmovalcem, ki jih nove zahtevne preizkušnje čakajo že nocoj.

Tekmovalci so vstopili v finalni teden Exatlona! Že v petek bomo dobili zmagovalca in zmagovalko najtežje televizijske preizkušnje, ki bosta poleg pokala in laskavega naziva najboljših v drugi sezoni prejela še vsak po 50 tisoč evrov.

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila Exatlon: Brez cenzure Planet TV Jan Klobasa: V Exatlonu sem se najbolj zatreskal v ... Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Spoznajte novih deset kandidatov, ki se podajajo na pot iskanja večne ljubezni  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin