SiolNET. Planet TV Exatlon
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Epski dvoboj: na poligonu sta se udarila Košir in Mikič #video

2,25

termometer

Pa smo ga vendarle dočakali. Dvoboj med voditeljem Exatlona in nekdanjim smučarskim asom Juretom Koširjem in posebnim terenskim poročevalcem in nekdanjim exatlonovcem Igorjem Mikičem - Mišico.

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Čeprav je nosilec olimpijske medalje iz Lillehammerja pred odhodom v Dominikansko republiko zatrjeval, da se na poligonu ne bo preizkusil, se je vendarle zgodil dolgo pričakovani dvoboj z Igorjem Mikičem - Mišico. Ta ima na poligonih Exatlona obilo izkušenj, saj se je v prvi sezoni šova poslovil tik pred finalnim tednom.

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila

Igor in Jure sta se na dve zmagi pomerila na poligonu Neo in na prvem dvoboju je bil uspešnejši Mišica. "Mišica to zna, Mišica to ve. Jure mi je bil tesno za petami. Res je hiter. Bila sva res na tesno skupaj. Ampak metanje je odločilo. Se vidi, da sem s to roko že veliko premetal," je povedal Mišica, ki ga letos v Exatlonu spremljamo v vlogi terenskega poročevalca.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Pri meni pa se vidi, da je od najboljših dni minilo že kar nekaj časa. Predvsem se to vidi po kakšnih tridesetih sekundah. Povem vam, ta zadeva ni lahka. Če gledate doma ... Tudi meni se je zdelo lažje," je povedal močno zadihani Jure, ki pa se je odločil, da bo na drugem dvoboju dal vse od sebe.

Exatlon Planet TV Exatlonovka sporočila, da je v veselem pričakovanju #foto

Igor je tudi v drugo s pridom izkoristil svoje bogate izkušnje in Jure je športno priznal poraz. "Vidim, da sem dejansko za v staro šaro, sploh kar zadeva Exatlon," se je pošalil Jure, ki je še povedal, da je bil drugi dvoboj fizično še napornejši. "Končno sem poskusil tudi jaz in imam še večje spoštovanje do fantov in deklet," je sklenil.

Exatlon Planet TV Karolina je s solzami v očeh sprejela najtežjo odločitev doslej #video

Za odlično borbo mu je čestital tudi Mišica, ki je povedal, da si bo ta dvoboj zapomnil za vse življenje. Vesel je bil, da se je lahko po enem letu spet preizkusil na poligonu. "To sem pogrešal. Meni je to všeč. Je kar naporno, malo sem že iz prakse. Je čudovito in bi se z veseljem spet vrnil," je bil navdušen Mišica.

Kako je bil videti dvoboj med Juretom Koširjem in Igorjem Mikičem - Mišico na poligonu Neo, si lahko pogledate v zgornjem videu.

V prihodnjem tednu je na sporedu finalni teden in že v petek bomo dobili zmagovalko in zmagovalca druge sezone Exatlona. Bodite z nami od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu.

Exatlon Planet TV Tako so modri Marka spravili ob živce #video Exatlon Planet TV Ekskluzivno: Tako si jadranci krajšajo čas v baraki #video Exatlon Planet TV Tim Nuč: To je bil zagotovo najlepši rojstni dan v mojem življenju! #video Exatlon Planet TV Nepozabnega doživetja so bili po zmagi deležni člani Triglava #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin