SiolNET. Planet TV Exatlon
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Chorchyp sotekmovalki: To delajo slabiči #video

0,68

termometer

Trije zaporedni porazi so precej načeli dinamiko rdeče ekipe Triglav. Pred zelo pomembno tekmo za obstoj je vse bolj jasno, da so pogledi tekmovalcev na to, kako ekipo rešiti iz krize, zelo različni.

Pred najpomembnejšo ekipno tekmo, ki odloča o tem, katera ekipa se bo morala posloviti od enega od svojih tekmovalcev, je bilo v rdeči ekipi zelo napeto. Razlog so kar trije zaporedni porazi v tem tednu.

Exatlon Planet TV Čudovito novico za Franka je pokvaril še en poraz #video

Najstarejši član ekipe Chorchyp je zato sklical sotekmovalce in jim predlagal ekipne treninge, ki bi jim pomagali, da bi si znova dvignili razpoloženje in se bolje odzvali ob tekmovalnih pritiskih. Chorchyp je prepričan, da vsi skupaj premalo truda vlagajo v to, da bi se vrnili na zmagovalno pot.

Exatlon Planet TV Chorchyp z odlično imitacijo Mirana Ališiča poskrbel za veliko smeha #video

Z njim pa se ni strinjala Nives Orešnik, ki je prepričana, da vsakemu tekmovalcu pri pripravah na tekmo ustreza drugačen pristop. "Jaz nimam občutka, da danes nisem izkoristila dneva in da sem bila lena. Zdi se mi krivično, da to velja za vso skupino. Nekateri smo na primer malo dlje spali, ker smo to potrebovali, ker je bil včeraj dolg dan. Deževalo je, zato tudi nismo mogli toliko trenirati."

Exatlon Planet TV Novo pravilo je tekmovalcem dalo misliti #video

Raznovrstni izgovori pa 41-letniku iz Kranjske Gore niso bili všeč. "Tekma se bliža h koncu in vedno bolj bomo morali pritisniti. To je enako, kot če bi se bližala borba, jaz bi pa iskal izgovore. Dež pada, včeraj sem slabo spal ... To delajo slabiči!"

Ali bo odkrit pogovor rdeče ekipe pripomogel k njihovim boljšim predstavam na poligonu, bo jasno že nocoj, ko se bosta ekipi pomerili na tekmi za obstanek. Triglav bo zaradi poraza na tekmi za bonus dvoboj začel s točko zaostanka.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Exatlon je morala zapustiti Sanja #video Planet 18 Planet TV Sovoditelj ji je prvi dan na Planetu svetoval tole #video Planet Vau Planet TV Ko greš v službo že ob petih zjutraj in se ti zgodi tole #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin