SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Ta razlog, zakaj se Slovenci ponoči zbujajo, vas bo gotovo nasmejal #video

0,03

termometer

V oddaji Družinski dvoboj, ki je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45, dve ekipi ugibata, kaj je na posamezno vprašanje odgovorilo sto Slovencev. Nekateri odgovori so zelo zabavni, drugi pa tudi nekoliko presenetljivi.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

V ponedeljkovi oddaji sta si v družinskem dvoboju nasproti stali družini Črčkovi in Ivanušič. V tretji igri sta morali ugibati, kaj je bilo sedem najpogostejših odgovorov stotih Slovencev na vprašanje Kaj je razlog, da se zbudite ob 2. uri zjutraj.

Družinski dvoboj | Foto:

Najprej so si priložnost za ugibanje skritih odgovorov priigrali Črčkovi. Uganili so štiri, ob tem pa tudi trikrat zgrešili, zato so priložnost z enim pravilnim odgovorom pobrati vse točke dobili člani družine Ivanušič.

Voditelj je za mnenje najprej vprašal najmlajšega člana skupine Ivanušič, ki se je pred tem izkazal z nekaj pravilnimi odgovori.  "Seks," je izstrelil in z nepričakovanim odgovorom poskrbel za veliko smeha. 

Družinski dvoboj Planet TV Nona me nikoli ne pokliče po imenu #video

Čeprav tudi voditelj ni bil prepričan, da bo odgovor med sedmimi najbolj pogostimi, se je na koncu izkazalo, da so tako na zgornje vprašanje odgovorili trije Slovenci. Smeha in začudenih pogledov tudi tokrat ni manjkalo. Več v zgornjem videoposnetku, kjer izveste tudi, kateri so preostali najpogostejši odgovori stotih Slovencev na zgornje vprašanje.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi in Anže sta svojo ljubezensko zgodbo ovekovečila na poseben način #video

Na koncu so se člani družine Ivanušič uvrstili tudi v finale, vendar jim tam ni uspelo osvojiti 200 točk in s tem glavne nagrade. Poslovili so se z zneskom, ki je seštevek točk, osvojenih v kvizu.

Družinski dvoboj z voditeljem Žanom Papičem je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Od ponedeljka do četrtka ob 21. uri pa lahko na Planetu spremljate najnovejšo sezono avstralske različice šova Poroka na prvi pogled. Zamujene oddaje najdete na Planeteka.si. 

Exatlon Planet TV Bomo tokrat v Exatlonu spremljali njenega brata? #video Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin