SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Nona me nikoli ne pokliče po imenu #video

0,02

termometer

Kviz Družinski dvoboj je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 19.45 na Planetu. Vabljeni v našo družbo. Za smeh je poskrbljeno.

Vedno zabavni Žan Papič ni zabaven samo pred kamero, tako je tudi pri Papičih doma. Voditelj kviza Družinski dvoboj, v katerem vedno gosti dve ekipi in marsikaterega gosta že pozna, veliko pa jih prvič vidi. Tudi na snemanju je vedno zabavno, sploh ko voditelj včasih pozabi kakšno ime. Prizna, da si imena težko zapomni, a pomembno je, kakšen človek si, ne kako ti je ime, pravi Žan. 

Nona me je klicala tudi že Jure, nam razloži Papič. Saj veste, če imaš veliko vnukov, si je težko zapomniti imena, tako da imamo to v družini, nam malce v šali, malce zares skuša obrazložiti Žan. 

Družinski dvoboj Planet TV V Družinskem dvoboju se tokrat obeta spopad športnih ekip

Nocoj mu bodo gostje bolj domači, saj bo na svojem terenu. Gostil bo športnike, kar pa si je tudi Žan želel postati, ko je bil mlajši. Videl je prihodnost v nogometu, tudi v glasbi – obiskal je glasbeno šolo. A mu ni šlo najbolje, zato je nadaljeval po drugi poti. Da boste videli, kako se bodo odrezali današnji akrobati in nogometaši, pa ne zamudite ponedeljkovega Družinskega dvoboja.

Družinski dvoboj, od ponedeljka do četrtka ob 19.45 na Planetu.
Družinski dvoboj Planet TV Kdo bo uspešnejši? Sorodne duše ali Drzni, hitri in lepi? Družinski dvoboj Planet TV Mikič že na začetku poskrbel, da je voditelj nekajkrat ostal brez besed #video Žan Papič Planet TV Žan Papič: Kondome na piknik prinese vsak optimist #video
Spremljajte nas na omrežjih  Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin