SiolNET. Planet TV Exatlon
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Bomo tokrat v Exatlonu spremljali njenega brata? #video

0,38

termometer

Prijave za drugo sezono najtežje televizijske preizkušnje Exatlon so še vedno odprte. Prijavnico lahko najdete tu. Pogovarjali smo se z udeleženko prve sezone Evo Peternelj, ki nam je razkrila, da se je letos prijavil tudi njen brat. 

Planet Vau Planet TV Exatlonovka nam je ekskluzivno predstavila svojega izbranca #video

Ravno leto dni je minilo, odkar se je športnica, podjetnica ter vplivnica Eva Peternelj prijavila na izziv, za katerega sploh ni vedela, kaj pomeni. Prijava na Exatlon ji je spremenila življenje, od prihoda domov pa pravi, da vedno stremi k novim izzivom. S seboj je odnesla veliko lepih spominov, zdaj pa je čas, da v novo sezono vstopijo novi obrazi, pravi. Med njimi je tudi njen brat. 

"Letos bom spremljala Exatlon s kavča," je jasna Eva. Letos bi rada navijala za svojega brata, če mu uspe priti v oddajo, saj je bil minulo leto jezen nanjo. Eva namreč nikomur ni povedala, da se je prijavila, zato bo letos srečo poizkusil tudi brat. Ker ji sestavljanka in metanja, za katere ni vedela, da jo čakajo na poligonu, še vedno delajo težave, na to opozarja tudi bodoče Exatlonovce. 

Za vse, ki ste se letos že prijavili ali pa o tem še razmišljate, ima Eva naslednji nasvet. Prisluhnete ji lahko v spodnjem videu.

Prijave na Exatlon so še vedno odprte. Vabljeni vsi, ki bi se radi podali na edinstveno preizkušnjo življenja. Prijavnico oddate tukaj.
Družinski dvoboj Planet TV V Družinskem dvoboju se tokrat obeta spopad športnih ekip Družinski dvoboj Planet TV V družinskem dvoboju bo tokrat nastopil tudi exatlonovec Alen Lamper
Spremljajte nas na omrežjih  Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin