SiolNET. Planet TV Bar
0,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Preizkušnja za barovce: Zvezali so jih! #video

0,64

termometer

bar

Barovci se bodo pomerili v novi nalogi - kako delujejo kot pari, ki so združeni tudi fizično. In medtem ko se nekateri na ta račun dobro zabavajo, se drugi sprašujejo, kako bodo preživeli to preizkušnjo.

Barovci med seboj tekmujejo v dvojicah, zato si morajo čim bolj prizadevati za skupno dobrobit za točilnim pultom. Zdaj pa so se povezali še fizično. V okviru naloge se je vsak par zvezal in tako bodo morali tekmovalci preživeti ves dan in tudi noč.

Večini fizična združitev ne povzroča težav, najbolj pa se v tej vlogi zabavata Srečko in Sandi, ki sta v spodnjem zabavnem videoposnetku razkrila, kako jima tovrstna naloga lahko celo pomaga. Hkrati pa ostaja vprašanje, kako se bosta v preizkušnji odrezala Nika in Kiki, ki tudi sicer kot tim ne delujeta ravno usklajeno.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30. V soboto bo oddaja v živo na sporedu ob 22.15.
Bar Planet TV Maruša podira rekorde v pitju borovničk #video bar Planet TV Kiki ponovno zasačen v objemu druge #foto Bar - Tomaž Planet TV Tomaž razkriva, kaj si misli o barovcih #video
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 32
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin