SiolNET. Planet TV Bar
2,42

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar na Planetu

Maruša podira rekorde v pitju borovničk #video

2,42

termometer

Bar
Foto: Ana Kovač

Kristiana so obiskali starši, ki so poklepetali s sinom, družbo pa jim je delala tudi Maruša, ki je s podatkom, koliko borovničk lahko spije v pol ure, šokirala Kristianovo mamo.

"Koliko si spila?" je bilo vprašanje Kristianove mame po tem, ko je Maruša razkrila, da je v pol ure spila kar deset kozarčkov borovničk. Mariborčanka, ki se rada zabava, se namreč tako še bolj sprosti ob barovskih zabavah, s svojimi humornimi vložki pa je pogosto središče zabave in smeha. Kristianova starša sta se v družbi sina in Maruše razgovorila o pijači med barovci. Med drugim je Kiki razkril, da je zaradi alkohola slišal nekaj krepkih na svoj račun, izdal pa je tudi, kdo uspešno skriva pijanost pred menedžerjem Bara Emijem.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Bar - Tomaž Planet TV Tomaž razkriva, kaj si misli o barovcih #video bar Planet TV Kiki ponovno zasačen v objemu druge #foto bar Planet TV Emi razkril, da izbrani barovski pari niso naključje #video
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • paleoknives / 06.12.2018. ob 16:06 0 0

  Hja...zmerom se najdejo ljudje, ki so pripravljeni sodelovati v takem sekretu. In drugi ki to gledajo. Res smo zgubili kompas.

  0 0
 • stranca1 / 06.12.2018. ob 15:31 0 0

  So pa res debili tile barovci in tudi novinarji, ki poročajo o takem podnu.

  0 0
 • Pado / 06.12.2018. ob 16:06 0 0

  Bolj ogabnega in primitivnega osebka ženskega spola moje oko in uho še ni videlo oz. slišalo.

  0 0
delitve: 127
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin