SiolNET. Planet TV Bar
1,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Maruša ekskluzivno razkrila, kaj se je zgodilo z njeno ljubeznijo #video

1,84

termometer

bar

Ena od najbolj zabavnih tekmovalk letošnjega Bara Maruša, je po odhodu iz šova povedala, koga od svojih "reality cimrov" najbolj pogreša, in hkrati razkrila, kaj se je zgodilo z njenim občudovalcem, s katerim se je v šovu tudi zapletla.

Najmlajša tekmovalka resničnostnega šova Bar, ki je ta teden morala zapustiti oddajo, se počasi privaja na običajni dnevni ritem. "Potrebovala sem nekaj časa, da sem se spret privadila na tipičen vsakdan, v katerem mi sicer kar zmanjkuje časa za vse stvari," je povedala Maruša, ki jo že vabijo na raznovrstne dogodke.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 

Štajerka je v videu povedala, kakšno je zdaj njeno življenje, koga najbolj pogreša in kaj se je po odhodu iz šova zgodilo z njenim občudovalcem, tako imenovanim Labodjim jezerom, ki jo je v Baru redno obiskoval, z njim pa se je zapletla tudi na bolj intimi ravni.

Bar na Planet TV Planet TV Maruša za slovo razbijala v Baru #video BAR oddaja v živo Planet TV Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video Bar na Planet TV Planet TV Kdo od štirih si najbolj zasluži ostati v Baru?
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 55
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin