SiolNET. Planet TV Bar
3,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Glasen spor Tomaža in Katarine: Dol mi visi, če si užaljena! #video

3,31

termometer

Bar na Planet TV

Kaže, da Tomaž, ki je v šov prišel, da bi nadziral vsak korak barovcev in opozarjal na njihove napake, tekmovalcem res ne bo pustil dihati. Zaradi tega se je že glasno sprl s Katarino, ki se ni strinjala z njegovo pripombo.

Bar na Planet TV Planet TV Barovci v šoku: Za vrat jim bo dihal Tomaž Jeraj #video

Tomaž je Katarini očital, da se ob njegovem prvem prihodu v stanovanje ni vedla spoštljivo. Med sestankom, ki ga je vodil, naj bi govorila po telefonu. Katarina mu je odvrnila, da ne govori resnice, saj naj bi klic opravila po koncu sestanka.

Sledilo je glasno izmenjavanje mnenj, Tomaž pa ji je na koncu zabrusil, da se mora naučiti spoštljivega odnosa do drugih. Več v spodnjem videu in nocojšnji oddaji Bar na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV Vid: Bar sem moral zapustiti, še preden je bil čas za taktiko #video   Bar - Katarina jok Planet TV Katarina po bratovem odhodu v solzah #video Bar - Katarina Planet TV V Baru napeto: v lase sta si skočila še Srečko in Katarina #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 177
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin