SiolNET. Planet TV Bar
5,38

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Barova golobčka: od divje strasti do nežnega ljubkovanja

5,38

termometer

Bar - Lara in Žiga
Foto: Planet TV

Po obisku mame je Lara dobila nov zagon in se odločila, da se vzame v roke. Mama ji je med drugim položila na srce, naj neha početi neumnosti in da naj vsakič, ko jo ima, da bi naredila kaj nespametnega, pomisli nanjo. Lara je očitno mamine besede vzela resno, kajti hormoni so se umirili. O vročih prizorih ni ne duha ne sluha, Lara in Žiga sta zdaj preklopila na romantiko.

Veronika Podgoršek, ki je pred nekaj dnevi gostovala v oddaji Dan. na Planetu je vzela pod drobnogled odnos Lare in Žige. Ter med drugim povedala, da nihče ne ve, kam bo ta zveza peljala.

Sodeč po zadnjem dogajanju v resničnostnem šovu Bar bi morda lahko napovedali, da celo v nekaj globljega. Čeprav se je njun odnos začel neverjetno hitro in intenzivno – med vročim poljubljanjem sta polomila omarico v kopalnici in Lara je naslednje jutro izjavila, da se to nikakor ne sme več ponoviti –  sta se za zdaj malce umirila.

A videti je, da še vedno ne moreta drug brez drugega. Ko nista bila na urniku dela v baru, sta si skupaj s sotekmovalci privoščila popoldanski počitek, pri tem pa čas izkoristila za nežno ljubkovanje. Žiga je Laro objemal in božal po laseh ter nikakor ni mogel odvrniti oči od nje. Lara pa se prav tako ni trudila odmakniti od Žige, temveč je uživala v njegovih nežnostih in pozornosti.

Pestro dogajanje v resničnostnem šovu Bar lahko spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. ure. Nove epizode torej ne zamudite že nocoj!
Bar na Planet TV Planet TV Glasujte za svojega najljubšega barovca! Bar na Planet TV Planet TV Objokanega Žigo tolažila le Lara #video Bar - Lara in neznanec Planet TV Kdo je skrivnostni fant, ki je prišel k Lari? #video

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Jes / 14.09.2018. ob 17:20 +1 0

  Ne razumem, da klikneš na članek, ki te ne zanima in pod njem pustiš še dva komentarja. Lep dan je zunaj, pojdi na sprehod.

  +1 0
 • Collie / 14.09.2018. ob 17:00 0 - 1

  Kako najedate s tem poročanjem iz Bara.

  0 - 1
 • Collie / 14.09.2018. ob 17:01 0 - 2

  Spoprijaznite se, da 95% bralcev Siola ne zanimajp bombastične novice iz tega nadležnega showa.

  0 - 2
delitve: 49
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin