SiolNET. Planet TV Bar
3,55

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar na Planet TV

Glasujte za svojega najljubšega barovca!

3,55

termometer

Bar na Planet TV

Za nami je nekaj dni res pestrega dogajanja v resničnostnem šovu Bar in tekmovalce smo lahko že dodobra spoznali. Kdo je po vašem mnenju najbolj zaznamoval dogajanje in kdo je pustil najboljši vtis? Za svojega favorita lahko tudi glasujete.

Zaljubljena golobčka, odprtje bara, divje zabave ali kaj drugega? Kaj je po vašem mnenju najbolj zaznamovalo prve dni v resničnostnem šovu Bar in kdo od barovcev vam je najbolj prirasel k srcu? Svoje mnenje lahko izrazite tudi na spletni strani Bara in podprete svojega favorita.

Bar otvoritev Planet TV Kaj vse se je na večer odprtja dogajalo v baru? #video

Kako glasovati?

Na spletni strani Bara v rubriki Tekmovalci izberete svojega najljubšega barovca in kliknete Glasuj - z modro označeno na spodnji sliki. Glasujete lahko vsakih pet minut.

Bar na Planet TV

Vsak dan lahko tako spremljate, kateri od barovcev je trenutno najbolj priljubljen med gledalci resničnostnega šova Bar na Planet TV in kako kaže vašemu favoritu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo z Jasno Kuljaj in Domnom Kumrom.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar EP02 seks Planet TV Veronika Podgoršek o romanci v Baru: Kdo ve, kam to vodi Bar - Lara solze Planet TV Barovka Lara v solzah: Žiga je moja največja napaka #video Bar - Lara Planet TV Skesano Laro v baru obiskala mama Bar na Planet TV Planet TV V Baru že padajo kazni: prve deležna prav Lara

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • CNC / 14.09.2018. ob 12:32 +1 0

  Komi čakam ... debili!

  +1 0
 • David79 / 14.09.2018. ob 18:51 +1 0

  Jaz čist samo še za bar živim. Ne morem ne delat nič drugega ne mislit na nič drugega.. Čisto me je prevzelo!... /sarcasm off A malo manj smetit po vašem portalu ne bi šlo?

  +1 0
delitve: 130
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin