SiolNET. Planet TV Bar
7,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Objokanega Žigo tolažila le Lara #video

7,70

termometer

Bar na Planet TV

Žiga je eden od tekmovalcev resničnostnega šova Bar na Planet TV, ki je najbolj zaznamoval dogajanje v uvodnih dneh. In čeprav med njim in Laro vlada neobvladljiva privlačnost, je 22-letnik, kot kaže, veliko manj priljubljen pri preostalih sotekmovalcih. Ti so namreč siti, da najprej nekaj nepremišljeno stori ali reče in se jim nato opravičuje.

Žiga je že nekaj ur po vstopu v Bar pokazal, da je zelo temperamenten. Po eni strani se je zelo hitro prepustil strastem s sotekmovalko, po drugi pa se je še isti večer z drugo sotekmovalko zapletel v oster prepir, v katerem so padale tudi neprimerne besede.

Bar EP02 - jezen Žiga Planet TV Po vročih prizorih v Baru še hud prepir: Žiga grdo ozmerjal Katarino

Žiga je sicer v preteklih dneh prišel v navzkriž z več sotekmovalci, ki so bili sprva do njega razumevajoči, saj se je po neprimernih izpadih navadno hitro opravičil, zdaj pa jim je njegovih opravičil očitno dovolj. Prav to ga je zjutraj pahnilo v hudo krizo, saj se je začel zavedati, da v stanovanju ni preveč priljubljen.

In čeprav je še pred dnevi razlagal, da je med sotekmovalci veliko "mehkužcev", ki začnejo hitro točiti solze, je neutolažljivo objokanega tokrat v kadilnici morala tolažiti Lara. Ta mu je svetovala, naj v prihodnje raje dvakrat premisli, preden kaj reče, saj s svojimi besedami večkrat močno prizadene ljudi okoli sebe.

Žiga je prisluhnil njenemu nasvetu in se šel opravičit Gregorju, vendar pa ta več kot očitno njegovega opravičila ni jemal preveč resno. Več v videu:

Kaj je bil razlog za Žigove solze in Gregorjevo zamero do Žige, izveste v nocojšnji oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

Že jutri pa si ob 20. uri na Planetu oglejte tudi oddajo v živo, ki jo vodita Jasna Kuljaj in Domen Kumer.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar - Lara in neznanec Planet TV Kdo je skrivnostni fant, ki je prišel k Lari? #video Bar - Lara Planet TV Skesano Laro v baru obiskala mama

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 85
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin