SiolNET. Novice Volitve 2018
4,79

termometer

 • Messenger
 • Messenger
3. DEL

Židan: Ko odidem iz politike, bo minimalna plača višja od tisoč evrov #video

4,79

termometer

Predsednik stranke SD Dejan Židan je v oddaji Volitve: nov začetek na Planet TV med drugim spregovoril tudi o svoji teži in težavah s previsokim krvnim pritiskom.

Video: Planet TV

"Moja izkušnja je, da telesna masa ni odvisna od kondicije ali športa, s katerim se veliko ukvarjam, ampak je v celoti odvisna od načina prehranjevanja," je dejal. O svojem krvnem pritisku pa je povedal:

"Ves čas sem imel mejni pritisk. To je verjetno dedno. Kasneje so ugotovili, da se je zvišal. Takrat je bilo prvo napotilo zdravnice, da je treba shujšati, kar sem naredil, nato da je treba zmanjšati količino popite kave, kar sem tudi naredil, in da je treba več spati, saj sem povprečno spal pet ur na dan. Tudi to sem naredil, pa je bil pritisk še vedno enak. Zadnjega navodila, naj živim manj stresno, pa nisem znal realizirati."  

Dejan Židan Novice Dejan Židan: V vladi si želim NSi #video

Židan si je za konec v kuvertah izbral še dve vprašanji. Na prvo, kakšna bo v Sloveniji minimalna plača, ko bo odšel iz politike, je odgovoril, da bo približno enkrat višja in da bo zagotovo višja kot tisoč evrov, na vprašanje, katera misel ga vodi v življenju, pa je odvrnil:

"Zjutraj, ko se pogledaš v ogledalo, bodi zadovoljen sam s sabo, saj si počel vse, kakor je potrebno."

Dejan Židan Novice Židan: Za afero Teš 6 ni kriva stranka, ampak konkretni ljudje #video

Dejan Židan Foto: Matjaž Vertuš

Židan je dobil tudi nalogo, da pokliče poslanca SD Matjaža Hana in mu sporoči, da je na volilni komisiji padla celotna lista v enoti, v kateri kandidira, a tega ni hotel storiti. "On je mlad človek. Upam, da mu srce dobro deluje, a takih šokov mu vseeno ne želim pripraviti," je dejal Židan. 

Komentarji

38

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slov1ec / 17.05.2018. ob 06:52 +18 0

  Tovariš Židan ! Prosimo in rotimo te, odidi VČERAJ, kajti ta denar potrebujemo DANES ! In ja, vzemi zraven še Korlna z njegovimi taužent evri, pa zapojta si eno ob kozarcu HRVAŠKEGA terana. Najraje tisto : " Kaj nam(a) pa morejo, morejo ... NIČ nam(a) ne morejo ...

  +18 0
 • bleferji / 17.05.2018. ob 06:48 +13 0

  Ja kaj pa potem čakaš: Takoj se spelji - da bo minimalna plačo 1000 Eur ! Utopistični komunizem ! Židan je drugače čisto OK dečko, a kot politik in neki vodstveni kader pa žal za to nima pojma in mu manjka za to še nekaj svetlobnih let izkušenj !!Žal

  +13 0
 • marko.fratnik / 17.05.2018. ob 07:27 +11 - 1

  Niso največji problemi Židani, Rjavci, Meseci, Cerarji in Šarci, problem so črede butlov, ki jim na volitvah nasedajo in s tem ubijajo Slovenijo.

  +11 - 1
delitve: 698
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin