SiolNET. Novice Svet
9,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najnovejši posnetek sproža nova ugibanja o Putinovi bolezni #video

9,72

termometer

Emomali Rahmon in Vladimir Putin |  | Foto:

Posnetek srečanja med ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom in tadžikistanskim predsednikom Emomalijem Rahmonom sproža nove špekulacije o slabem zdravstvenem stanju ruskega voditelja.

Mediji že več mesecev ugibajo o slabem zdravstvenem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina. Vse glasnejše namreč postajajo govorice, da se je Putinovo zdravstveno stanje od začetka invazije na Ukrajino precej poslabšalo.

Mediji so denimo v zadnjih mesecih poročali, da je 69-letni Putin zbolel za rakom, Parkinsonovo boleznijo, depresijo, vendar za nobeno od teh špekulacij niso prejeli uradne potrditve Kremlja. Vse informacije o bolezni odločno zanikajo.

Je pa ruski medij Project, ki je sicer v Rusiji prepovedan in zato deluje iz tujine, pred časom objavil, da Putina spremlja zdravnik specialist za raka na ščitnici in da ima ruski predsednik od začetka invazije številne zdravstvene težave.

Vladimir Putin Novice "Putin je bolan in depresiven. To razkriva posnetek." #video

V medijih se je pojavil najnovejši posnetek včerajšnjega Putinovega srečanja s tadžikistanskim predsednikom Emomalijem Rahmonom, ki sproža nova ugibanja.

V videoposnetku, ki so ga delili ruski mediji in ga je posredovala ukrajinska tiskovna agencija, Putin med pogovorom nemirno premika stopali, kar je precej nenavadno vedenje za najvišjega predstavnika države.

Njegovo neobičajno vedenje je opazil tudi Rahmon, ki se je v nekem trenutku zazrl navzdol proti Putinovim nemirnim nogam, ko je ta govoril o varnosti Tadžikistana.

Nikolai Patrushev Novice Bo Putin zaradi operacije prisiljen položaj predati temu človeku?

Ugibanja, da je ruski predsednik bolan, so se pojavila tudi po vojaški paradi v Moskvi ob počastitvi 77. obletnice zmage Sovjetske zveze nad nacistično Nemčijo. Putin se je med spremljanjem parade zaradi mraza pokril z odejo in zakašljal.

Strokovnjak za govorico telesa Mike Carter je opazil nekaj posebnosti v drži ruskega predsednika, ki bi lahko bile znak nelagodja ali bolečine. Pojasnil je, da je Putin dihal zelo plitvo in se zibal naprej in nazaj, kar bi lahko pomenilo tesnobo, lahko pa bi tudi kazalo na zdravstvene težave. Opozoril je tudi, da je stal z razširjenimi nogami "v položaju moči", morda zato, da bi mu ta položaj preprečil padec.

Vadim Šišimarin Novice Vadim Šišimarin: storil je grozodejstvo, ki ga Ukrajinci ne bodo pozabili Novice Je Putin na smrt bolan? Nikolaj Patrušev, Vladimir Putin Novice "Putin mora na operacijo, a ne veselite se, njegova zamenjava je še hujša"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin