SiolNET. Novice Svet
0,69

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenki na Hrvaškem zasegli po kilogram kokaina in heroina

0,69

termometer

Zaseg kokaina | Droga je bila v vrečki pod nogami sovoznika.  | Foto: Reuters
Droga je bila v vrečki pod nogami sovoznika. Foto: Reuters

Zagrebška policija je v torek med pregledom avtomobila s slovenskimi registrskimi oznakami v kraju Klinča Sela našla po kilogram kokaina in heroina. Avto je vozila 28-letna Slovenka, njen sovoznik pa je bil 39-letni srbski državljan. Dvojico so priprli in proti njima vložili kazensko ovadbo.

Zagrebška policija je danes sporočila, da so njeni pripadniki v torek med redno kontrolo prometa ustavili golf s slovenskimi registrskimi oznakami, za podroben pregled vozila pa so se odločili po tem, ko so pod nogami sovoznika opazili vrečko, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Oba osumljenca so priprli 

Na podlagi sodnega naloga so vozilo preiskali in v njem našli skupno 1.125 gramov kokaina, 1.060 gramov heroina in več kilogramov snovi za povečanje mase, pa tudi denar, za katerega sumijo, da izvira iz preprodaje droge.

Po koncu kriminalistične preiskave so oba osumljenca priprli in proti njima vložili kazensko ovadbo zaradi suma nezakonite proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Droge Novice V Ljubljani največ kokaina, v Velenju amfetamina, v Kopru pa kanabisa droge, zaseg, Celje Novice 22-letni Celjan doma skrival kokain, konopljo, nedovoljene tablete in še petarde Medved na koki Trendi Kajti ko medvedka poje kokain … Kokain Novice Med bananami našli skoraj devet ton kokaina, namenjenega v Evropo
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin