SiolNET. Novice Slovenija
0,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger

22-letni Celjan doma skrival kokain, konopljo, nedovoljene tablete in še petarde

0,39

termometer

droge, zaseg, Celje | Celjana zaradi droge čaka kazenska ovadba in prekrškovni postopek zaradi pirotehnike.  | Foto: PU Celje
Celjana zaradi droge čaka kazenska ovadba in prekrškovni postopek zaradi pirotehnike. Foto: PU Celje

Celjski policisti so v preteklem tednu med hišno preiskavo pri 22-letnem Celjanu našli kokain, konopljo ter več različnih nedovoljenih tablet in ampul z nedovoljenimi snovmi.

Hišno preiskavo so celjski policisti opravili v sodelovanju s kriminalisti in vodnikom službenega psa s psom, zasegli manjšo količino prepovedanih drog kokaina in konoplje ter več različnih nedovoljenih tablet in ampul z nedovoljenimi snovmi. 

Zasegli so mu tudi dve močnejši petardi Cobra 8, so še sporočili s policije.

22-letnega Celjana čaka kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu kazenskega zakonika.

Zaradi posedovanja pirotehnike bodo zoper njega uvedli prekrškovni postopek, so še navedli v sporočilu za javnost.

Kokain Novice Med bananami našli skoraj devet ton kokaina, namenjenega v Evropo plaža Las Teresitas, Tenerife, Kanarski otoki (Španija) Novice Blizu Kanarskih otokov zasegli kar 4,5 tone kokaina Dragan Tošić prišel na sojenje v zadevi Balkanski bojevnik Novice Konec največjega sojenja preprodajalcem drog v zgodovini Slovenije Nicola Gratteri Novice To je mož, ki ga želi mafija za vsako ceno umoriti Rotterdam Novice Največje evropsko pristanišče se utaplja v kokainu
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin