SiolNET. Novice Slovenija
8,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je Nataša Pirc Musar zamenjala svojega moža? #video

8,30

termometer

Aleš Musar, mož predsedniške kandidatke Nataše Pirc Musar in nekdanji poslovni partner tranzicijskega tajkuna Darka Horvata, ni več vodja ženinega volilnega štaba. Ga je zamenjala zato, ker se boji, da bi ji lahko njegovi nekdanji posli škodili?

"Od danes je vodja volilnega štaba in organizacije volilne kampanje Darinka Kamien Pavlič. Hvala lepa mojemu možu Alešu, da mi je pomagal na tem prvem koraku, pri organizaciji in pridobivanju ljudi, ki danes delajo v štabu. Pripravljeni smo na uradno predvolilno kampanjo, ki se bo začela 23. septembra," je včeraj na novinarski konferenci dejala Pirc Musarjeva.

Predsedniško kandidatko smo povprašali, zakaj se je odločila za zamenjavo Aleša Musarja na položaju vodje kampanje in ali je presodila, da ji njegovi nekdanji posli lahko škodijo. Na vprašanja nam je odgovorila Darinka Pavlič Kamien, ki je zapisala:

"O tem je kandidatka Nataša Pirc Musar včeraj ob predaji podpisov že povedala, da je vstop v kampanjo pomembna prelomnica, ko je treba vodenje iz družinskih okvirov, zahvalila se je možu in družini za vso pomoč, prepustiti profesionalcem. Ta korak je bil načrtovan že od začetka predvolilnih opravil."

"Ne, nikakor. Pravi razlog smo navedli zgoraj," je odgovorila na vprašanje, ali nekdanji Musarjevi posli škodijo predsedniški kandidatki Nataši Pirc Musar.
Nataša Pirc Musar Novice Pirc Musarjeva: Ne želim udarcev pod pasom in napadov po naročilu #video Slavko Bobovnik Novice Po GEN-I Slavko Bobovnik tudi v promocijskem spotu Nataše Pirc Musar

Nataša Pirc Musar je včeraj uradno vložila kandidaturo za predsednico. Priložila je 5.444 ustrezno potrjenih in podpisanih obrazcev podpore volivk in volivcev, so sporočili iz DVK.

Nataša Pirc Musar v gimnaziji Brežice Novice Zloraba v politične namene: Pirc Musarjeva zakorakala pred dijake, nato pa v pivnico Tanja Fajon Novice Zaradi Nataše Pirc Musar Fajonovi grozi prva interpelacija Nataša Pirc Musar v gimnaziji Brežice Novice Nataša Pirc Musar noče, da vidite to fotografijo Nataša Pirc Musar Novice Nov šok po Ninamedii: Logar čez Pirc Musarjevo tudi v drugem krogu Nataša Pirc Musar Novice Brecelj o Pirc Musarjevi: To je izjava osebe, ki je v stiski

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin