SiolNET. Novice Slovenija
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Celju prijeli moškega, ki je streljal v bližini šole

0,43

termometer

Pištola, orožje, grožnja |  | Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Celjski policisti so sporočili, da so izsledili moškega, ki je prejšnjo sredo streljal na Kosovelovi ulici v Celju. 

Prejšnjo sredo je neznani moški na Kosovelovi ulici v Celju, v bližini srednje šole, v zrak izstrelil par nabojev in pobegnil s kraja dogodka.

Policijski trak Novice Streljanje pred eno od šol v Celju

Včeraj so moškega, 23-letnega tujega državljana, ki prebiva v Celju, izsledili, mu odvzeli prostost in zasegli imitacijo pištole. Po opravljenih preiskovalnih dejanjih so 23-letnika izpustili na prostost.

Sporočili so, da nadaljujejo zbiranje obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Po vseh zbranih obvestilih bodo z dejanjem seznanili Okrožno državno tožilstvo v Celju. Hkrati bodo upravni enoti predlagali, da se tujcu razveljavi dovoljenje za prebivanje, saj obstajajo resni razlogi za sum, da ne bo spoštoval pravnega reda Republike Slovenije in bo še naprej izvrševal kazniva dejanja oziroma prekrške.

Pištola, orožje, grožnja Novice V Mengšu ponoči streljali pred gostinskim lokalom Jason Momoa Planet TV Jason Momoa je v tem filmu prvič streljal s pištolo Hrvaška policija Novice Drama v Zadru: Slovenec streljal proti policistom

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin